Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaskaju ni ameri za njima mnogo.
Zvanična statistika: Najviše smrtnih presuda u 2013. bilo je u Iraku i Iranu... A najvise ubica pustenih na slobodu u Bosni I Hercegovini
Ovi u Iraku su vecinom osudjeni suniti koji postavljaju bomebe i ubijeju siitske civile na pijacama u dzamijama itd.. jer je vlada siitska a kod njih je kad si protiv nekog ubijes ga normalno ko kod nas posijat krompir, a njima izricu smrtne kazne za njih normalno prosto ko pasulj. U Iranu je druga prica oni hoce da imaju cistu drzavu bez dilera i kradljivaca i protivnika rezima.
Vratite nam smrtnu, Elvisa Brus Li-ja, a evo vam silikoni , atomska i cia... Neki ljudi je definitvno zasluzuju, a posten svijet nece imati nista protiv nje!
Tek sada o ovim osudjenicima u Egiptu.. E klixuu..
Niti je dobro,niti lose.Barem mu odsjeci ruku ili nogu pa da se zna ko je ubica,kradljivac ili prevarant.