Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je samo rekao ono sto bi svaki normalan covjek rekao. Istina, nema puno normalnih :)
haha BL zeko se probudio ?
Prosječni Bošnjo ne voli ovo jer sad ne zna kako će oslikati Židove kao zle čifutske monsune kad ovaj poznati bogati Židov staje uz Muslimane.
antisemitizam - go-to mrznja svakog prosjecnog sizofrenicara
indigont antisemitizam je ipak duboko utkan u tradiciju pravoslavaca tako da ti komentar ne stoji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
demagogija?fali mu korisnika?
Samo što nije rekao "Cionizmu" već "cinizmu". Trebate naučiti čitati.
Klixe, uvodite li vi ovo neke perfidne metode cenzure, koracate "naprijed u proslost", ili je "nestanak" posve regularnih komentara za objasniti na neki drugi nacin?
Sad ce uvest one cover zastavice za muslimane, da nam pomogne..
Sad odjednom hazli muslimani zavolise zidova ? hahahah Prodajete se za zrno zita !
feluga muslimani nikad nisu ni mrzili nit zidove nit krscane,podrazumijeva se iskrene vjernike,ali da itekako mrze one zidove i one krscane koji su u savezu tj. jevrejsko krscansku cionisticku alijansu koja ne priznaje Isusa a.s. kao spasitelja i ceka laznog mesiju tj antikrista,pravi vjernici su jedni drugima potpora u ovom uzasnom vremenu u kom zivimo bez obzira kojoj religiji pripadaju od nabrojanih! Zao mi je sto je to ljudima tesko objasniti zbog mrznje koju su cionisti planirano posijali
hahahaha Malo starije postove pregledajte i vidite kako vi sami reagujete (mislim na muslimanski a i katolicki i pravoslavni zivalj ) , Cim zidovi nesto naprave tj ubiju nekoga u Palestini ili nesto oko para odma "FUJ ZIDOVI VIDI KAKVI SU MRZE MUSLIMANE ; SVE IH TREBA OVAKO . HITLER JE IMAO PRAVI " i takve gluposti , i ka ovako nesto izjavi "zidov" vise nije taj "zidov" nego je dobar a do juce ste ga pljuvali zbog toga !! ZATO SE PRODAJETE KLOSARI !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek dobar covjek, pare i slava nisu mu udarili u glavu, divna osoba.
brat
usro se ko brdo secera... :) zna da po krscanima moze srati bez krvne osvete pa veli idem se ja uvuci muslimanima, za ostale je lako...
@Mujo hrsuz Jest. I iskljucivo toga se drze oni koji nisu dozivjeli u sebi ili prihvatili u sebi Novi Zavjet i Krista Spasitelja, a to su Muslimani i Zidovi....zato se toliko i razlikujemo. Ali dzaba ja to tebi pricam...
Na što smo spali, nemoj nas ni ti braniti.
Zuckerberg, ne seri. Facebook brise vecinu popularnijih objava na ovu temu.
@sr_chavez sta ti je chavez ja sam bila ubijeđena da si ti normalan covjek,bas si me razocarao...
Ne moš zamisliti. No fala na pokušaju. I na podršci. Šta god bilo iza.
kršćani na aparatima
izmedju jednog jevreja i jednog cioniste razlika je otprilike kao izmedju jednog normalnog pravoslavca i cetalja, jel ti jasnije chavez?
Tako je 5 korpus baby :) Samo što ovdje očigledno mnogi ne uviđaju razliku između ortodoksnog jevreja i cioniste(također antikrista) jevreja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SEMITIC BROTHERS..