Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte vise ko boga vas molim da se suosjecate sa Muslimanima ni vi ni NATO ni USA ni EU jer otkako ste poceli da se brinete za Muslimane I Islamski svijet,nesta i nafte,i muzeja i kamila i ruda i mak i heroin i opium i hasis,nestase I drzave,rasturise se Avganistan,Iraq,Sirija,Somalia,Sudan,Mali,Libija,Egipat a pojavise se kao nus proizvodi I ISIS I AL Kaida I Boko Haram I AL Shab I mnogi drugi.... Pusti ih da se rahat pate u diktaturi jer Demokratija I sloboda im donose samo patnju i smrt...
A charitable foundation is subject to rules and oversight. It has to allocate a certain percentage of its assets every year. The new Zuckerberg LLC won't be subject to those rules and won't have any transparency requirements. According to Eisinger what this means is that Zuckerberg has amassed one of the greatest fortunes in the world — and is likely never to pay any taxes on it. UKRATKO POREZA NIĐE; NADZORA NIĐE; A PARE ? Eh odlepršale u zonu sumraka iznad jedne bliskoistočne zemlje, čije ime počinje sa I !! NApomena: Pa jesam li vam fino rekao ? AKo meni ne vjerujete evo vam na engleskom od jednog eksperta za te stvari !
Serem ti se na dobre namjere lopove čifutski. Da si dijelio ljudima kojima je hitno potreban novac po 1000 dolara, pomogao bih 45 miliona ljudi. A ovako si k'o fol nešto uradio, al u stvari nisi ništa da nije u tvoju korist. Znači: FUCK OFF!
...sve to ide za ratovanje.... Interesna lobisticka grupa te stvori al isto tako je slusas cijeli zivot i dajes nazad usluge i novce kad ti zatraze! Ovo je cisti primjer novcane mobilizacije njegove "interesne grupe"....
Nikad ni jedan Jevrej nije bio filantrop radi poreza pa mr Facebook. NAravno , ostaje tajnovito kome je poklonio imanje, a vjerujemo da je to bilo jevrejskoj zajednici. Da prevedem na bosanksi UVAKUFIO !!!
Nije to šala nego način rada jevrejske zajednice. Dobiješ kolko tražiš za predočeni plan. SVe što ZARADIŠ PREKO PLANA, ZNA SE ! Prvi put može i da omaneš ! A Treći put NEK TI BUG POMOGNE !
Hahaha...jest namazan a vam ko biva ne zanimaju ga pare