Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa eto njemacka vlada neka ukine i pozatvara te naciste jeftinije ce proci, a sklonice gamad sa ulica.
Al jok, Turcinu to ne odgovara On je razgulio iz Turske u kojoj nije imao sta jesti i cim se davraniso u Njemackoj kren'o je pljuvati po istoj i zelio bi od nje napraviti Tursku
KAO UNUKA SRPSKI LOGORASA (ZRTVE NACIZMA U AUSCHWITZU I STAROJ GRADISCI/JASENOVAC - 1945) ZELIM DA POSALJEM PORUKU ZA SVE NEO NACISTE i ZA SVI KOJI NEGIRAJU BILO KOJI GENOCID I BILO KOJE ZRTVE : NIKADA VISE ! JER COVJECANSTVO UVJEK POBJEDI :) !!
Crni Vitez : Nisu svi srbi monstrumi i genocidasi. Ima i kod nas dosta antifasista (na primjer ja). Ne podrzavam nikakve monstrume, pogotovo cetnici. Meni je duznost da se borim protiv cetnicke monstrume. A pogledaj sta govori Cedomir Jovanovic (i kako je odjebao dodika).
Tako je Eleonora.... Bolesno smo skloni generalizaciji, kolektivizaciji.... Narodi ne zaslužuju poniženje i krivicu, pojedinaca ili dijelova svog naroda, pa čak i kada je to u popriličnom broju... Sve dok je JEDAN ČOVJEK protiv ZLA ne smije se generalizovati... Od onih koji su činili ZLO, još su gori oni koji ga podržavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odfikar'te mu tu glavu poganu.