Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mišljenja je da je prolongiranje dodjele nagrade za književnost palestinskoj autorici Adaniji Shibli skandalozna odluka. "Oni koji se ne uklapaju u opću sliku različitosti i inkluzije bivaju isključeni. Tako da nisam ponosan što sam ovdje, već me je malo sramota", poručio je.
Zamisli, netko ti dodje u kucu i stjera te u spajz, i takav ima pravo na samoodbranu, i to kakvu, da te u tom spajzu satare na mrtvonime. Bravo, bravo, bravo!!! Nebitno o kome je rijec.
Ali isto tako mozemo otici jos mnogo dalje u proslost i reci da je to podrucje jevrejsko jer su na njemu Judejci 3000 godina prije nego sto je Islam i postao. Jebiga, citavo podrucje je toliko kompleksno da je najbolje da neko lijevi totalno bombarduje bliski istok i naseli nekim mirobljivim narodom, Zoroastrijancima ili Kurdima.
Na zapadu moze “sloboda govora” samo ako njima pase… dvolicnost bezkrajna…
'doprijeti do palestinaca koji nisu teroristi' nemoj ih ti više braniti, oca ti... Pa ima li izraelca koji nije fašista, šovinista, rasista, terorista,...? Oni javno i sa ponosom iznose u javnost sve te ideje i niko od 'svjetskih' zvaničnika ih niti amije kritikovati. A oni 'hrabriji' izokola barem da izjednače palestince sa njima... Sve ljušture od ljudi..
žižek pravi balkanski mačo intelekt ijako je slovenščuga, svaka mu je na mjestu
njemačka je izgubila rat u drugom svjetskom i moraju da trpe cionističku vlast nad njima stoga su ovakvi međutim takva je situacija svugdje pa i u arapskom svijetu ali kad tad to će sve morati da pukne.Ipak ima daleko više normalnog svijeta koji osuđuju zločine i zločince od zločinaca i onih koji ih podržavaju.
A ovaj kreten je, osim što je žestoki derpe, i zagovornik "mirnog razlaza" Bosne i Hercegovine. Na mrežama se dugo vrtio snimak gdje on jasno govori kako je BiH najbolje podijeliti po liniji rijeke Bosne na zapadnu i istočnu. Jel sad "BRAVO", kreteni neuki, yebo li vam Brenina snaha majku i familiju!?
Tipicno JEDNO-UMLJE u Njemackoj kao prije 2WW. Kao Njemci podrzavaju jevreje 😄😄😄 grohotom se smijem.
A odmah do njih hrvati i onda čovjeku bude muka od smijeha
Jugosloven očito lekciju švabama..naravno da jim se nesvidja
Previse je on inteligentan za obicne ovce oko njega
Odrtino stara.
Bravo za Žižika!
Možda će ovim konačno i posljednjim mulcima postati jasno da je ovo potpuno isti fašistčki režim koji je do jučer bombardirao muslimane u Afganistanu, Iraku ili Siriji, danas bombarduje Ruse u Ukrajini i opet muslimane u Palestini. Taj isti režim će vam opet sutra opet uvesti Coronu, maske i biološki rat čim bude mislio da je dovoljno jak. Jedini koji me je ovdje iznenadio je Žižek koji se poslije 100 godina odlućio da napusti Mainstream
Zašto ovakvi ljudi ne vode svijet. J. Peterson Zizek itd...
kakav J Peterson samo zna cmizdrit
Budi se istok i zapad, budi se sjever i jug!
Bravo Žižek. Napokon Intelektualac, namjerno pisano velikim I.
Zbog ovakvih ljevičara ko ovaj, islamski teroristi ubijaju Francuze, Šveđane, Britance, Belgijance, Njemce i ostale po zapadnoj Evropi. I nije slovenski filozof nego slovenački.
A zbog kakvih filozofa ginu na milione Iračana, Sirijaca, Palestinaca, Libijaca ?
Krivci za ovoliki br. migranata su isključivo neokolonijalne sile koje su ekonomski i / ili vojno razvalile pola Azije i J. Amerike i cijelu Afriku. I sad ti kriv neki ljevičar iz Slovenije?!