Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se narode,ne daj se predsjednice,ne daj se armijo. Zgazili ste zapad i nastavite : http://www.youtube.com/watch?v=CtqKku5xEWY&feature=related
podrska asadu
@ egzil respect.
I draže mi je da nisi, jer sad znam da nas ima još jedan više koji ne padamo na laži kojima su obmanuli skoro cijeli svijet. Veliki pozdrav ti.
@EGZIL NE, HVALA NA POJAŠNJENJU
Vidim ipak su objavili, ali svejedno ostajem pri svemu sta sam rekao za njih (ko.pi.lad s kiksa) @BOSNA: Pita te čovjek jesi li ti, možda, BOSNA isti nick s advanca.
super, nek samo krepaju aljahu ekber!!!
NISAM BAŠ SHVATIO TVOJE PITANJE, ALI PODRŽAVAM TAJ PORTAL U SVAKOM SLUČAJU.
Demokracija na Zapadni, fašistički način. Ovo su \"osloboditelji\" Sirije. Do kad će ovaj je.be.ni svijet pušit priču koju mu servira i nameće kao bogom danu istinu fašistički, genocidni, je.be.ni američko-cionistički Zapad??? Sirijski ter.ori.sti (koje podržava je.be.na tzv. \"demokratska\" Europa, USA I arapski če.tn.ici S. Arabija, UAE, Katar) natjerali dijete da odrubi glavu čovjeku. I ono što nećete vidjeti na ovom je.be.nom smeću od poratala jer ne dolazi odnjihovih je.be.nih koljačkih sponzora. http://www.liveleak.com/view?i=475_1355172697
Si ti \"BOSNA\" sa advance ?
BOG, SIRIJA I ASAD. Vječno hvala na dostojanstvu kojeg imate, a ne ko mi Balkanci uvlačimo se u šupak svakom ko mahne dolarima.