Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevejerovatna prica kakvih samo ljudi ima na ovom svijetu,to je strasno zelim ti sto brzi oporavak
Nažalost ovo nije usamljeni slučaj. Sve češće se dešava da ljude koji dolaze da traže posla, naročito ako ne znaju jezik, iskorištavaju kao roblje u zemljama EU, a prednjače vlasnici farmi. Užas.
Bože sačuvaj... Lomača i ništa više!
Stone age!
Ima ovo i u BiH, bio je nedavno na lokalnim portalima clanak o tipu koji je rob Zmaju od Šipova (Ilija Grahovac). Covjek ima tridesetak godina, novinar ga pita koliko je star, a on odgovara, ne znam nemam licnu kartu, mozda petnaest godina.
Svaka cast sto si izdrzao brate,ali da me neko tako 13 godina maltretira i izrabljuje ma pobjegao bi nekako pa neka me i ubije ne bi mogao trpiti to.