Bračni par u kritičnom stanju
0

FOTO / Živi zakopani pod gomilom smeća u vlastitom stanu

Sarajevo-x.com
Stariji američki bračni par koji je prijavljen kao nestao pronađen je ispod gomile smeća u vlastitom apartmanu. Policija je saopštila kako je par bio doslovno živ zakopan pod hrpom smeća koje se nalazi po cijelom stanu i doseže gotovo do plafona.

"U stanu se nalazilo smeće, odjeća, papiri, ostaci hrane, kućanski aparati, pa čak i gume. Oni su bili ispod hrpe smeća i nismo sigurni kako su ostali zatrpani", kazao je portparol vatrogasnog odreda u Chicagu Larry Langford dodajući kako su već i glodavci bili napali tijela 76-godišnje žene i 79-godišnjeg muškarca koji su nepomično ležali na podu prekriveni smećem.

Naime, susjedi koji izvjesno vrijeme nisu vidjeli bračni par pozvali su policiju. No, kada je policija došla smrad koji se širio iz stana je bio nesnošljiv te su pozvali vatrogasce u pomoć.

Po ulasku u stan dočekala ih je gomila smeća, trule hrane i svakojakog otpada, pišu američki mediji.

"To je nezamislivo. Pronašli smo ih ispod hrpe smeća kako nepomično leže", kazao je Langford dodajući kako je par prevezen u obližnju bolnicu, ali su oboje u kritičnom stanju.

Navodno, par je u stanu prepnom smeća živio nekoliko godina. Policija smatra kako su oboje patili od poremećaja sakupljanja stvari, koji ih je gotovo koštao života.