Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajino spriječi te Proruske teroriste, dosta je bilo nasilja.
Žao mi braće Slavena. Rusi su mi ekstra ljudi, ali ipak sam na strani Bijelih Hrvata. Jbg. Rusi imaju dovoljno zemlje u Aziji, a i nitko ih ne dira mogu dobiti dobar nivo autonomije u Bijeloj Hrvatskoj.
niko ne govori o pravoslavnom terorizmu!!!! Da, ovo je pravoslavni radikalizam, terorizam!!!
Terorizam je nasumično ubijanje s ciljem širenja straha i panike... Gdje ti vidiš nasumično ubijanje? Ljudi ratuju, rokaju se, zna se ko je ko
Ti ocigledno ne znaš šta je terorizam a bogami ni radikalizam. Ovi vojnici su dobili naređenje da se trijebe za neke političke ciljeve. Proruski političari govore za ukrajinsku vojsku da su nacisti a ukrajinci za ruse da su teroristi. Pazari se tvrde na drugom mjestu, nažalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadni vojnici neznaju ni zašto ratuju...
znaju oni dobro za sta ratuju, ovo sto mediji prenose je samo pometnja medu narodom. Istok Ukrajine ne priznaje fasisticku vlast u Kijevu i ne zeli da se pripoji EU jer tako rusi gube sva prava, o tome se radi.
h8er ne mogu rusi u ukrajini u eu nikako izgubiti prava jer su svi drzavljani ukrajine i svi bi imali ista prava, ja bi prije rekao da su u pitanju velike kolicine novca koje se izvlace sa istoka ukrajine u rusiju a to rusi nikako ne zele izgubiti! Ne opravdavam eu naravno i oni zele ukrajinu u eu iz koristi, a ne sigurno sto ih toliko vole! Uglavnom sve ovo je samo zbog polozaja i para, drugog razloga nema!
Isti scenario zadnjih 30-tak godina... Ovi se ubijaju a Zapad trlja ruke. I svejedno da li će ostati jedna ili više država, biće obični papci i poltroni i poslušnici, ako što su i zemlje bivše Juge, Irak, Avganistan, Libija...
Kako zapad ovdje trlja ruke tako ih trlja i Rusija!
Rat uzivo!
Sramota sta svijet radi po ovom pitanju-NISTA !!! Ukjrajina je predivna zemlja i bilo bi velika steta da nestane
Iz ovog se vidi da militante boli ona stvar za civile, a ti civili bi trebali biti njihova braća, sestre... što nam govori da militanti/teroristi nisu iz Ukrajine.
Ko postavlja "svoj" narod kao živi štit, je l'? Ko je ušao sa fantomkom na glavi sa oružjem zavodeći vojni red u cilju odcjepljenja od Ukrajine? Šta je sa neruskog stanovništva na istoku Ukrajine?
http://balkanbreakingnews.com/video-ukrajina-u-operacijama-na-istoku-ima-mrtvih-i-ranjenih/ http://www.kurir-info.rs/video-brutalno-pogledajte-kako-naoruzani-proruski-aktivisti-maltretiraju-civile-clanak-1321679 Prvo je za postavljanje civila kao živi štit. Drugo je za postupanje za neruskim civilima. Zašto onda ne skinu fantomke, ako rade "po zakonu".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)