Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvom svjetskom ratu???? A to kao danas ne radimo??? Mrssssss
Zene i djeca imaju danas previse prava na zapadu,to je otislo tako daleko da su muslarci postali kao stoka koja mora samo da rinta,a ako se ikako pobunu protiv iskoristavanja,sve sto je stekao i zaradio sa svojih 10 prstiju ode debeloj kurvestini koja 20 godina guzicu nije mrdnula iz fotelje!
Žene su uvijek radile i teške poslove... Totalna je glupost misliti da je recimo rad u polju lagani ženski posao, a stotinama godina su naše pretkinje radile zajedno sa svojim partnerima u polju i plus rađale, hranile, prale i sve ostalo.. Ko misli da je radna ravnopravnost produkt 20 vijeka, grdno se vara i veze nema sa istorijskom činjenicom, a ta je, da su žene u teškom i malo plaćenom radu uvijek bile ravnopravne ili čak privilegovane (ako se tako uopšte može reći), ali u vrednovanju toga rada, pravu glasa ili pravu izbora nisu. Za taj vid ravnopravnosti borba još traje..
Nego sta, da nece sjediti kuci i trljat pi*ku. I u ovom ratu su radile pa mozete i to pohvaliti. Sto se mene tice kad vec hoce ravnopravnost neka idu i na baustelle.
https://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
Papak sta ti znas o ravnopravnosti.
Nije ni zenka sto je nekad bila... :DDDDD