Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi je teski frajer, podsjeca me loma na Santanu sa kosom i ovom kapom
ewa ne seri majke ti.ja zivim u njemackoj i znam sta arapi i turci rade sa zena.kod nas imaju zene najveca prava od svih muslimana na svijetu.i tako treba da i bude.
kuran je rekao da zena mora da slusa muza i da muz ima pravo da je izmarise ..i sta je tu cudno.. marisu ih svi ali samo u nasoj knjizi to stoji zvanicno ..
@ewa udaj cerku za arapa, pa ces da vidis prava ;) sto se tice odnosa prema zenama, nikakve veze oni i islam nemaju, ma u putu se nisu sreli.
ja zivim u st luis, USA ..
ewo idi jedi sardine.... cuj dama.... pito bih te da zivis ko zatvorenik u saudiskoj arabiji
baš si plitak
Haha, malo sam se nasmijao kakve besmislice lupetaju ljudi... Pojma vi nemate, ba... I, dosadni ste vishe sa tim skracenim p. - pustite malo ljude na miru. Mozete biti moderni i razvijeni koliko vam volja, na kraju se, htjeli vi to ili ne, vracate pred Gospodara. Onda cete imati priliku i vi i ja da dokazujemo sta smo i zasto cinili. Ne kazem da ne treba forsirati razvoj - naprotiv, nauka je obaveza svakom muslimanu (a i druge vjere garant tvrde isto). Ipak, razvoj ne podrazumijeva nemoral; homo-bolesnike i sl. Razvoj je nesto sasvim drugo. Cuj Gadafi kralj - hahaha.... Beduini!
Gadafi je lik, eto šta je.
ako mislite na muslimanski svijet žene imaju puno više prava nego što mislite provjerite malo čitajte .ženama nije potreban 8 mart da bi imale prava a ostalih 364 dana u godini su žrtve prostitucije i ostalih dobara razvijenog svijeta.nema toga u muslimanskom svijetu gospodo draga,žena u islamu je dama kako to i zaslužuje
Gadafi je gospodin, a ne frustrirani vhb pe.de.rcic k\'o sva gamad po arapskom svijetu, ovo njegovo misljenje, kao jos mnogo drugih, nije nista iznenadjujuce ni novo. Gura ga se u isto smece kao Usamu, ali samo nepismeni mogu toliku gresku praviti, Gadafi je nesto drugo.
da nije prirodno lud..tip bio bio najveci reformator u arapskom svjetu .. ova je izjava apsolutno tacna, svidjalo se to nama ili ne, sreca sto se u Bosni za vreme socijalizma emancipirala i koliko god pokusvaju ovi sa kratkim pantalonama da to vrate unazad, tesko ce proci.. steta sto su vehabi struje pobjedile svugdje, arapi su imali sansu 70\'ih godina [velik je bio i uticaj Tita i Bjedica] ali nazalost danas su meta za podsmijavanje razvijenog svjeta ..
ja isto volim talijanke, kao sto su Aria Giovanni ili Monica Bellucci...
kralju! Svaka ti dala!