Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sestro, najmudriji potez u ovom trenutku...ili ce postovati ono sto nazivaju demokratijom i uvazavanje ljudskih prava, ili ce ih to samarati dokle god javno i sluzbeno prestanu biti demokratska drustva...a onda nastupa ponovno mracno doba evrope... E tada muslimanima nece biti mjestu tu...tj, moracemo ih opet preko Spanije uciti i medicini, matematici, astrologiji, knjizevnosti itd...
A na osnovu čega zaključuješ da pokrivene imaju sređen život, a ostale ne? I na osnovu čega zaključuješ da sam pun predrasuda i neznanja? Koliko vidim ti braniš pokrivene i vjerski odgoj kao pun morala i kvaliteta, ali si stigao mene da uvrijediš. Je li to po čemu si bolji? I na osnovu čega zakjlučuješ da je sve vezano za vjeru moralnije od onoga što nema veze sa vjerom? Zar nije bolje, ako je već moguće, otkriti u stomaku da dijete boluje of teške, neizlječive bolesti, abortirati ga, nego ga roditi i kad umru roditelji od dijeteta napraviti soc. slučaj koji niko neće. Veliku si mu uslugu učinio rodivši ga. Uostalom to nije tema. Ti poštuj svoju ženu tako što ćeš je pokriti i govoriti joj šta je šejtansko, a šta nije. Takođe je možeš plašiti drogom, alkoholom i sl. To samo pokazuje tvoju i njenu nesigurnost. Naravno ne pada ti napamet da pokriješ ženu, a ne daj Bože da živiš kao Arapi. Sjediš za compom i utiho s.e.r.u.c.k.a.š
@@x-ray zar nije bolje imati čestitu porodicu, zdravu normalnu i dobro odgojenu djecu nego narkomane, alkose, kriminalce..ova žena i ovakva sigurno će odgajati dobre članove društva, za onu koja oblači dopičnjak sumnjam... dakle problem je što se ovakve udaju u 20 ili 18. godini života te imaju nekoga ko ih voli cijeni poštuje i sa kim će imati djecu a nisu problem gomile golo.guz.ijske kolokotre, dronfulje koje se žvale i j.e.b.u.c.k.a.j.u. unaokolo sa kim stingnu te vrše abortuse i na taj način u.b.i.j.a.j.u te male nevine živote ! pun si predrasuda i neznanja...
znam ja ovu sa slike, prepoznao sam je po ocima. Mozete je vidjeti na web stranici www.gore.pokrivena.dolje.izbusena.org Pravo dobra pi.ca, uzima se ko lopatom ... Ima dobrih klipova kako je bradonje u kratkim hlacicama pucaju u sve rupe.
Naravno da žena ima pravo da nosi nikab, ili bilo šta drugo ako to želi, ali žena!!! Ne dijete!!! Treba svakoj osobi obezbijediti pravo na izbor, ali ne da roditeljski izbor bude i dječiji izbor, a pri tom da se ne daje uopšte uvid u nešto drugo ili drugačije. Po principu; \"Dajem ti pravo na izbor, ali sve dok se tvoj izbor slaže sa mojim!\" Zanči; žena u minjaku je k.u.r.w.a, a žena u nikabu je vjernica! Zašto!? Zar to nije diskriminacija? Zar žene koje se pokriju,m na ovaj ili onaj način, ne diskriminiraju one nepokrivene u smislu: \"Ja sam pokrivena i bliža Bogu, a ti nisi pa ćeš u pakao!\" Ženama, pogotovo u Islamu se natura od obdaništa opredjeljenje koje MORA bit onako kako kaže pater familijas. Šta je sa tim izborom? Od 11-e godine ih pokriju, sa osamnaest ih udaju, sa dvadeset i pet ima najmanje troje djece, a u tridesetim ih ubjeđuju da imaju pravo na to. Šta je sa onima koje neće takva \"prava\"?
Uskoro ce i u lijepoj Bosni i Hercegovini biti ovakvih kandidatkinja za predsjednika.
upravu si, ne može se čovjeku tek tako dići kad vidi ovako obučenu ženu...totalno bezveze...ali to i jeste cilj...nego ti nama daj link sa FB svoje gologuzze sestre, ona se sigurno oblači j.e.b.o.z.o.v.n.o, da ova napaljena raja makar malo obalavi bar samo gledajući u slasnu p.i.č.o.k.i.c..u i sise tvoje sestre, kćerke ili žene..svejedno...može i slika m.a.m.e, ako je kakva dobra MILFača...jel može ?? nemoj mi samo reći da si zatucan i primitivan kao ova gore na slici pa da nam ne pošalješ ! !
cilj ovakvih vijesti je podjela društva. jer vlast može vladati samo ako je društvo podijeljeno. kao što se vidi u komentarima na vijest.
Neka svako radi po svom izboru ali neka mene ne dira i ne savjetuje šta je za mene dobro a šta ne.
Ja mislim da se tvoj mozak ni pod mikroskopom nevidi....
@x-ray ma pametan si ti meni pravo nema sta cudi me se da nisi dogurao do profesora politickih nauka i do foilozfa dabogda ti bog bolju pamet dao a stom bogme nes daleko pa ti sad konta jzasto i kako.
@jupi dupi ima kako da nema tvoja je sestra prva ai mama ti jer obje su dobre kurvice i dobro ga primaju i u ckapi i u paksu.
@Amer tebi nece biti mjesta ni u tvojoj smrdljivoj zemlji kad te mi braca dzihadovci protjeramo a tek zna se sta t islijedi kad te zarobimo ima da ti leti glava ka osto je caru milosu na kosovskom polju.
ja dobre ce.pi na slici ... kako bi je natrpo u gu..zo..ve ... mljac mljac ... ima li jos ovakvih slika, kako me upalila ...
ma ja nek ste vi svi pametni cuj sto se ima pokrivati a ja pitanja boze sacuvaj... pa nek je po vama bolje da se skida haman jos malo pa gole ce hodati i onda se cudite sto ovoliko ima zlostavljanja pa gdje nece biti kad ima se sta i vidjet na ulicama ovih dana i ne cudite se kad bude ovog sve vise i vise i ne kukajte drugima kad se to desi nekome vasem...izgleda vracamo se nacinu oblacenja onih ljudi iz pecina..zalosno ali istinito...
suviše subjektivno gledaš, bez šireg uvida i analize...recimo ovako... zamisli da neka žena kaže:želim da nosim nikab čisto iz svojih vlastitih razloga, ukusa odijevanja i stila oblačenja...nema veze sa vjerom...da li bi joj trebalo zabraniti taj način odijvanja, to njeno pravo na izobr i slobodu ?