Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jfd Sta drugo covjek da kaze za ovakve ljude,nemam rijeci... A ko je koliko musliman ili muslimanka to samo dragi Allah najbolje zna...
koji ste vi svi jadovi ......... zalim vas :)))))))
Dolazi nam 2012....haiti , madeira , čile ......
IKTEDEJTUBIHAZIL IMAMI ALLAHUEGBER.
HAARP
CJHFkdh------muslimani i pravi vjernici ne pričaju tako.....oni su odgojeni islamom i neće se spustiti na nivo ovih koji su predhodno izvrijeđali i napsovali. ako si musliman zaista to sebi nećeš dozvoliti. Kur\'an a ni Poslanik ne govori da se ovako ponašaju muslimani.
komentari ovih što psuju jasno govore čiji su sljedbenici i duboko u sebi drhtite od straha i drhtati ćete još dugo, dugo, dugo.istina istina..!kako vi objašnjavate dokaze jasne...nemate objasšnjenja...ko je Taj koji ima ovakvu moć da zatrese Zemlju??ko je?jeste li se ikada upitali? da jeste ne bi tako govorili.
@sss ma da tebe dragi Allah sacuva od prokletog sejtana... Koja si ti blentovina...
ya Rabb.....sacuvaj nas...
@CJHFKDH uhvati se knjige, prosvijetli se malo.
@SFRJ jadan ti,kakit ce ti i na guzicu i na usta kad stanes pred dragogo Allaha dz.s.Bolje ti je predji na ISLAM dok jos imas vremena,da ti nebude kasno,pa ces polizati rijeci koje si pokakio...
@SFRJ Hebem ti mater smrdljivu.
@hm naserem ti se u glupu guzicu. si cuo? i pokakim na suru
@hm nije ni tebi lako
SubhanALLAH