Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda niste znali...to je dio Turske gdje je aktivna PK partija i naravno tu zive kurdi
Pa zar opet !!! Neka im je dragi Bog na pomoci: Zao mi je tih ljudi....:-((((
On sve vidi, On sve zna...
Kako se mozete radovati tudjoj nesreci? Nesrecan bio ko se raduje tudjoj nesreci! I nas na Balkanu (bilo koje nacije) moze zadesiti ovakav i JOS GORI zemljotres vec sutra!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA..... odo po kokice.
Kod Tirmizije i Malika se kaže da je Poslanik, sal.lall.a.hu alejhi ve sell.em, rekao: „Šehida ima pet vrsta…i dodao je još:…onaj ko pogine pod ruševinama (zbog zemljotresa i sl.) taj je šehid. “
Sve je to bozije davanje, bit ce kako on kaze, Jos samo jedan da posalje u Novi pazar i u donju maocu...
Pametnjakovicu prosli zemljotres je pobio 600 ljudi u Kurdskom djelu turske Ti si poglup
uvijek ih je i bilo
U Vanu i zive Kurdi!
jednom Muhamed rece: jedan od predznaka sudnjeg dana su snazni i cesti zemljotresi!
Zao mi je ovih ljudi...strasno je ovo kroz sta prolaze :(( Neka vam je Bog na pomoci :((( A glavna vijest CR 7...FUJ !!! Svakog 11.Jula nacionalna TV Turske posveti cijelodnevni program o Srebrenici pa vi vidite!
JA TEBI 24%MAME VECERAS ZIGUJEM
11.11.2011 Pun Mjesec. Zemljotresi , poplave za ocekivati. Spread the MESSAGE 11.11.2011 Pun Mjesec. Zemljotresi , poplave za ocekivati. Spread the MESSAGE 11.11.2011 Pun Mjesec. Zemljotresi , poplave za ocekivati. Spread the MESSAGE
Pa ovo su Kurdi poginuli............ovo Bog napalcuje kurdima!
A ko je stvorio te tektonske ploče ili su i one nastale evolucijom?
OVO IM RADI IZRAEL UZ POMOC AMERICKOG HAARP-a !!!