Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispred Krete u moru se spajaju evropska i africka tektonske ploce i stvaraju tzv subduktonsku zonu, jer su ploce preklopljene, te njihovim pomjeranjem dolazi cesto do zemljotresa ne samo na Kreti nego i na evropskom tlu. Dakle nista neobicno za to podrucje. p.s. Znanje stiti od praznovjerja (a bome i predrasuda). ;-)
Kreta za pismene.
ovo ih kaznjavaju zbog dobrih odnosa sa rusijom,mozda zvuci glupo i nemoguce ali vjerujem da je to,a i desavat ce se i kod nas na balkanu,potresi i zemljotresi u skorije vrijeme,volio bih da nisam u pravu,vrijeme ce pokazati..
potresi i poplave..
ne,haarp je raspolozen..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drago mi je sto nije bilo zrtava! Nadam se da nece biti nista ostacima Minojske kulture..Steta kulturnog i svjetskog nasljedja...
Vjeruje mi druze,mislio sam da ih spomenem u komentaru..Rekoh sebi,ipak necu..Nemam bas neko misljenje o njima..Jer sam mozda proveo pet minuta razmisljajuci o "ISILU"...A imam i raje s njihove strane na Klixu..Pa ko ce i s njima raspravljat.. bolje ovako! hehehe.;D. Za Lostframa brata mog veliki pozdrav! ;D
hhhh stara Grčka, Homer, hmmmmm, najbolja poezija ever
PRIKAŽI ODGOVORE (1)