Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratija ulazi u Ukrainu e tek sad ima da najebu, bolje da su odma prišli Rusima bar sad nebi se zadužili do sedmog koljena.
Ukrajina je prodana , ali niko neće da mu objasni ,
Iziritiran jer mu ne dozvoljavaju da izvodi teroristicke napade?
Ameri bi dali guzice za litar nafte.
Bas je zgodan ovaj Zelenski mmmmmmm
Samo prži rafinerije to ruje najviše boli, a i ove naše ljubitelje putalja
Tačno smješno
I ovaj rat ce se zavrsiti bez pobjednika. Kao i 90% ratova u istoriji. Ima jos jednom 90%, a to su gubitnici na globalnom nivou. To su ta moderna, ratna vremena. Jadna li nam majka 😔
Bilo bi zanimljivo raspisati izbore u Ukrajini. Cisto da se vidi ima li ovaj glumac vise bilo kakvu podrsku. Na kraju ce mu ostati samo ta zelena majica
Prde i ti u šišu. Eto ti narednih 40 godina bez napretka...
Debil !
Ma samo ti ozezi po rusima, cijeli te zapad eto sokoli i povazdan ces imat' njihovu moralnu podrsku...sve do zadnjeg ukrajinca. ...Al' jarane, prokontaj malo...pa i ti si ukrajinac. I tebi ce doc' vakat.
Svi u ratu smrsaju samo se Zelenski deblja…
Pa ruska nafta je pod sankcijama,sta ima veze?haahahah
Jos nije skonto da ga samo koriste.
Pare vladaju svijetom i koji ima pare narod