Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno kao su djikani uvjek za nekakve ekstreme, te trump te ovaj te ona budala u holandiji etc. pitam se zasto je to tako?
Podrska gospodinu Hoferu u borbi protiv islama.
Nek njih dvojica budu predsjednistvo, onako ko kod nas samo dvojica...
Knap jeste, ali jos nije gotovo. Sto se tice prebrojanih glasova: desnicar je u prednosti. Medjutim, ima jos > 700.000 glasackih listica koji se moraju izbrojati, a koji su poslati putem poste. Sudeci po prognozama (a i iz iskustva iz prijasnih izbora), putem poste uglavnom NE GLASAJU desnicari. S toga ce po zvanicnim prognozama sutra pobjediti Van der Bellen - ali knap.
....eh da je to kod nas, krenule bi teorije zavjere i krađe rezultata.......