Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mog kratktrzajnog drzim uvek repetiranog u gacama.
NAKON NAPADA U ARIZONI -VECERNJI.HR Oružje i govor mržnje Ameriku bi mogli skupo stajati Ono po čemu se ovo masovno u. bojstvo razlikuje od brojnih dosadašnjih jest činjenica da ovdje nije riječ o klasičnom umobolnom sociopatu s oružjem u ruci, već o osobi koja je inspiraciju za odstrel kongresnice dobila od pokreta koji već dvije godine intenzivno sije mržnju i razdor u američkom društvu i politici. Pokret čajanki pod krinkom domoljublja i brige za Ameriku i njene temeljne vrijednost već je dobrano zemlju razorio iznutraIako se Sarah Palin sada distancira od svojih lista za odstrel, brojni komentatori naglašavaju da bi upravo ona i čelnici pokreta čajanki trebali preuzeti svoj dio odgovornosti za ovo što se dogodilo. U Bushovo vrijeme smatralo se da je pokret kršćanskih konzervativaca, čijim se načelima uvelike vodio i sam Bush, najgora varijanta ekstremnog desničarenja. No oni su zapravo bili “limunada” prema pokretu čajanki koji je toliko nabujao da predstavlja ozbiljnu opasnost.
cuj ovi kupuje glocks 19 a niko da kupi Cecu (M84 mitraljez)....ccccc
Hmm... Glock 19, \"Made in Germany\" (ili Austrija), odma je jasno zasto je tako ubitacan, ljudi kad nesto prave onda naprave kako treba i gotovo.
cionisti -Busch,im je srozao visegodisnji sjaj! Dobro je da je njihov bolesni TERORISTA,da nije njihov bilo bi teror na US.!
ja nacije i g.o.v.a.n.a.
Ako se sve psihicki bolesnici u americi koji naprave pokolje zasto se ne zabrani kupovina naoruzanja da se nebi ovaki zlacini cinili nad neduznim stanovnistvom
BICE IH JOS, MASALA