Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koje je religije da to odma okarikterisemo kao terorizam?
Bez veze prave frku oko evropskih parlamentaraca. To je potrosna roba. Da ih sve zajedno neko digne u vazduh, vec drugi dan bi se nasla nova garnitura praznoglavih klimoglavaca i sve po starom.
Znaci u tvom slucaju ni ignorisanje ne pomaze? Kako me samo uvijek pronadjes? Lik, da ti kazem iskreno, malo si mi i drag. Naravno ne zato sto si dosadan, sto pricas gluposti i sto me vrijedjas, nego iz sazaljenja. Volio bih da nadjes neki svoj unutrasnji mir i da se ne uzbudjujes toliko zbog komentara na kliksu. Ne bi bilo lose i da se malo upristojis. Da budes pristojan i veseo covjek. Mozes misliti koliko si zaglavio kad ti ja "licemjerni, ljigavi, cetnicki smrad" zelim sve najbolje. I mene si rastuzio :-(
Nije on. Alkohol je. Izjasnio se da nije kriv ;)
Neka ih je malo protresao :))
Evakušite mene odavde !!!!!!!!!