Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashaa Allah prelijepa će biti
ŽIVJELA USA 🗽🗽🗽
Hvala Gospodaru Svjetova, islam se siri cafirskim zapadom, dzamije se grade, procenat muslimana svugdje raste :-))) Allah je najveci !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika, država za svakoga. Mnogo tolerantnija nego Bosna i zemlje u okruženju.
Joj klixovci, KAKO da udjem u dzamiju u St. Louisu, kad sam u Sarajevu...eto kako?
NSA je zavirio i prije nego što je bila izgrađena.
Evo zavirili smo, i šta sad?
Alluhu ekber prelijepa dzamija uz Allahovu pomoc bice njih svugdje po cijelom svijetu Islam se siri brzinom svijetlosti Allahu ekber .
sto da zavirujemo...svakako ce je ameri srusiti....
PIRATE BAY SE DIGAO IZ PEPELA: Ponovo aktiviran najpopularniji piratski sajt! http://goo.gl/fxyalN
Vise puta sam rekao i reci cu sad pravljenje ovakvih bogomolja odnosno dzamija u teskim krscanskim zemljama je glupost jer doci ce vrijeme kad ce ih palit i rusiti.Mesdzid da , da nas umet nezaboravi koje i vrijednosti islama , da razmislja o povratku tamo gdje zaista i pripada.
E sta ih napravise u bih/Sarajevu i narod nema nista od toga osim da ode i da kaze a sto sam gladan! Ama gdje makar jedan granap pa da zaposlise dvoje i da zivi dvije familije a ne da se bogu molimo da nam da nafaku! Da dodam i ja sam musliman ali ba vijest za dzamiju me bas sjebe kad nemamo da jedemo!!!
Ti hoces da ti Reis i efendija daju posao? Lajes na pogresno drvo, oni rade svoj posao, vode vjernike, prave dzamije, prave Islamske centre... Ne pravi drzava dzamije, niti Ulemme prave fabrike... Razmisli malo...
Necu da mi REIS nista da ali da plati isti porez kao i ja! ETO ja sam se borio i ranjen itd.. A on je se molio bogu i ja placam porez drzavi a on ne placa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zavirite al se prvo izujte....
chedo smor
Zavirio.
MUSLIMANI PLJUJU PO ONIMA KOJI IM PRAVE DZAMIJE I KOJI IM DAJU PARE. ČUDAN JE NAŠ OVAJ LUDI NAROD.
Muki... Znas dalje... :-D