Ovisnici uživaju u heroinu, kokainu...
0
Zavirite u sobe za legalno drogiranje u Njemačkoj
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar nacin da ih se makne s ulice.. jos i pokusat skinut sto se da skinut..
kad ce u zenici otvorit, hladno mi se bosti po parkovima
Nek je pušenje zabranjeno.....
Zamislite svane itaj dan i pročujese npr na vojničkom đabaluka njapaš od pola grama ujutru i pola naveče ,,nebise sjb gdjeću skontati 50 i jeli dobra baro i dase štekam negdje po haustorima i nekim napuštenim kućama ĐANASAM ALI LIČIM NA LIKA ---------------------------GAN.....
OVOJE UPRICIPU DOBRO ZA ONE BOLESNIKE MANJE KRAĐE MANJE KLOŠARLUKA I MNOGO TOGA.
Neznam sta se cudite, to je sasvim normalna stvar da se organizuje ljudima lagodno unistavanje zivota...mi smo se na balkanu unistavali na mnogo brutalniji nacin a bejagi se cudimo...natalitet je u porastu a ekonomija truba...veoma lijep nacin da se malo populacije ukloni na kulturan nacin i samovoljno
Ovo je najnormalnija stvar u normalnim zemljama , drzave placaju ogromne pare specijalnim ustanovama kupljenje igala i ostalih sranja koja narkomani ostavljaju iza sebe ..
Neka i djeca na ovom portalu \"zavire u sobe za legalno drogiranje\"... jos ste i slike stavili... fuj
pojedinim ljudima treba nacrtat, ne otvaraju oni ove sobe što vole narkomane već da ih spriječe da ne bacaju igle po parkovima i oko škola gdje će nevini nastradat ovako ih barem mogu kontrolisat i pokušat im pomoći.
Legalne su i nase ulice kao sto i vidite http://adf.ly/EYYuG
Ovo je dio projekta tamošnje vlade posvećen velikom broju ovisinika koji se na čistom i sigurnom mjestu mogu drogirati uz nadzor VOLONTERA I MEDICINSKOG OSOBLJA. ?????????? To ono kao \"Ja se kao volonter dobrovoljno prijavljujem da pomognem narkomanima da se fino nadrogiraju\"
FUJ
Cemu ova tema? Zasto se glupurate ako nemate nista pametnije za objaviti onda ranije nista objavljivati !!!
Kad bi bio smak svjeta pobjego bi u Njemacku !
@@realnost ...realnost ti je lijepo objasnio...izvorno bosanski \"damage control\"...
jel\'droga džaba???
Koje moronsko razmišljanje, da i tebi nije heroin spržio koji miliončić moždanih ćelija??