Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde ti kreni prvi u osvajanje svijeta, ostali će ti se priključiti.
Turci su na putu nafte SA ISTOKA prema EU kroz koji ce ici novi najvazniji NAFTOVOD IZ TOG RAZLOGA JE TURSKA POTENCIJALNA CLANICA EU. BEZ TOGA IH NEBI BILO NIGDJE. Ostalo je sve suplja prica
to je tacno: i ja zivim vani i mogu to potvrdit. Samo sto su mudriji i to urade na ko bajagi \"kulturan nacin\".
Takvi stvari ima svugdje, u Parizu pozanjem licno jedan kafic gdje je ulaz zabranjen crncima i arapima, ustvari svim onima koji ne djeluju Europski, samo sto se to drugacije tretira nego to u Turskoj.
to sto je Turska danas..to je zato sto je ODVOJILA relgiju od DRZAVE.. NAZALOST danas ide obrnuto i to ce je SKUPO kostati.. njihova PRIVREDA i danas 99 % zavisi od EVROPE I TURIZMA..PAR ovakvih budala koji ce se raznjeti u turistickim resortima, jer im je neko napumpao pogresnom ideologijom..i TURSKA je prva na redu da moli za pomoc od USA i MMF ..zato su ovoga tipa odmah osludili da cio svjet vidi slicno je i sa EGIPTOM..30 % PRIHODA OD TURIZMA im dolazi od IZRAELA preko resorta na crvenom moru..oni ih cuvaju bolje nego izraelci sami sebe..
probudite se osmanlije da osvojimo svijet ponovo kao sto smo nekada. da klece pred nama jer nas se boje. netreba nama evropa koja je podrzala i podrzava genocid nad muslimanima bosne. hajmo gazije
d ti si jedan moron koji nika dnije bio u turskoj, jedino sto si vidio je RS
Ma ja, stavio natpis na ulaz kulturnog društva. Eto šta Turci smatraju kulturom i koliko oni imaju veze sa kulturom, a ovaj naš kopilefendija Cerić bi bih sad odmah da može donio ovdje da nam oni šire svoju \"kulturu\" i poganštinu ovuda.
eto ko Turskoj je prijeko potrebna tzv EU. Ne znam ko se vise boji tog partnerstva, nekakve otocke drzavice ili Turska. Mislim da se zna ko bi u tom braku bio musko, a to sigurno nije ona peechkica nazvana EU
daleko su oni od evrope...i kulturno i privredno i socijalno..... prije ce se prikljuciti USA nego sto ih EU pistu da zive na EU socijalnoj pomoci..