Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinarstvo puca na sigurno, a sigurno je da crna hronika ima najviše posjeta-čitanja članaka. Ja isti prvo gledam gdje se šta desilo u crnoj hronici pa onda druge vijesti. Da li sam ja po tome ubica ili ljubitelj crnila i ubistava..........mislim da ne što svakako nikada ne možeš dokazati drugima
Sto...svi su medjiji kao vampiri samo hoce da vam krv piju i zavade....kad je nesto lijepo receno o bosni i hercegovini,o narodima,o bošnacima,o hrvatima ili o srbima??'samo nacionalizam i paromanija vladaju...
Al Jazeera npr. meri vijesti na litre krvi
Meni je najdraze bilo kad je klix objavio da kirba pao niz stepenice..
Mediji trebaju biti objektivni i neutralni a ne k'o ovi nasi zeljni krvi po svaku cijenu! Gadi mi se nekad uci i procitati vijesti,pogotovo komentare svakakvih bolesnika zeljnih svadje i ubijanja!
.. Velis garava,ovi nasi ko komarci zeljni krvi..evo ja sirim ljubav.. Sweet love..
Ti si mi bas dijete cvijeca,smokin' weed 'n' spreading love hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato sto je narod i svi mi.........katastrofen geil..........na zalost ali tako je
Schadenfreude.
sve ti meni znas.........blago meni.......mozda stignem u obecani raj.......kad tad
snijesno da klix pise o ovome
Nazalost, svijet je pun ovih tema ..
Bravo za Njemce što istražuju ovu temu. Kod nas su novinari postali bolesnici pa im je svaka informacija gdje ima krvi prva u vijestima. Ako nema ništa drugo može i saobraćajna nesreća. A ovamo milion važnijih tema koje su prave vijesti, ali oni to ne vide.
E upravo zbog toga sam prestao gledati televiziju. Baš zbog toga. Prokleti krvožedni novinari.