Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa Dzekom, ne pise te sta je doruckovao, strasno
nema clanka ni o facebooku haallloooo
Proba ujak Sam kako ovo oruzje funkcionise, da se ne zajebavaju vise sa trupama i bombama....
Hahaha, Pipo legendo. :)
U gornjoj maoci zemljotres je strani pojam, nas dijamant Dzeko je vec kupio parce zemlje gdje ce sebi napraviti skromnu kucu kada okonca karijeru i gdje ce voditi skroman zivot bez zemljotresaaa!!
\"očigledno da jačina zemljotresa nije indikator broja žrtava ili u kojoj će mjeri biti razorena infrastruktura\" jos jedan indikator je dubina, a zemljotres u cileu se desio na gotovo tri puta vecoj dubini. dobro, to za ovakav clanak nije bitno :D
Uz pomoć globalizacije upropastiš zemljoradnju i lokalno ruralno stanovništvo, koje se onda seli u gradove tražeći posao, a umjesto posla nađe jad i bijedu slum-ova, slabu gradnju i prenapućenost. Eto zašto sve više ljudi gine u zemljotresima.
Zato sto ni juce ni danas jos nema clanka o Dzeki!!!??? Dokle da mi cekamo???