Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad neko kaze puno pilotima 5000 e ..ma zasluzuju 15000....zamisli te odgovornosti djeca nazad ,a ti ne mozes nista ucinit ili si uradio nesto pogresno...coece gore od smrti
Zbog pravila aviate, navigate, communicate. Jednostavno nisu imali vremena, bar se tako cini. Inace, A320 polijece svake 2 sekunde negdje u svijetu, 0.08 nesreca na milion letova. Ova statistika dovoljno govori o sigurnosti avio saobracaja. Naravno, to ne pomaze onima koji su danas bili na tom letu i njihovim najblizima, ali treba smiriti strasti, koliko se moze...
izvjestaj da je padao 8 minuta nosem okrenut prema zemlji bi znacio samo jedno: motori su radili ali je avion, odnosno kontrolne jedinice leta su bile namjerno namjestene sa nosem prema dole tako da direktno udari u zemlju. ili je to uradio hasan abdulah muhamed ili jedan od pilota su izvrsili sabotazu. ako se desilo katastrofican fejlur sa letjelicom, pri cemu su vitalne funkcije otkazale kao sto su motori, vertikalni stabilizator, horizontalni stabilizator, aileroni, spoileri, onda bi avio slobodno padao i pri slobodnom padu zbog samog dizajna NIKAKO ne bi konstantno pada sa nosem okrenutim prema zemlji vec bi se okretao, valjao i rotirao.
ko vas obavjestava Klix? bio je sos signal ne trebate izmisljati nego samo prenositi sta drugi kazu
opet neka misterija, a sto serete vise
Nedaj boze nikom......
sutra ce izaci vijest kako je musliman taj bio koji je upravljao avionom, i bice teroristicki cin naravno klasika
nije musliman al je bio iz sda
SOS signal je poslan i cak je pilot rekao "hitno..hitno" barem tako njemacke medije prenose.
Lijepe noge :D
žali bože tolikih života.
zasto,stvarno
Prvo su rekli da su prilmili signal a sad nisu !!!! Opet mucka neka ?
Ovo je niskobudzetna kompanija, ne boji se Lufthansa jarane , a ni Airbus, bezveze da su prvo objavili da su poslali signal pa onda sad odjednom nisu. Doduse vjerovatno novinari samo lupaju jer se ne izvjestava dok se istraga ne sprovede. A istraga ce trajati mjesecima mozda i godinama. Na osnovu nesreca se avioni i modernizuju i opremljuju tj, nikad ne znas kako se sta ponasa dok se nesto ne desi. Bilo sta da je u pitannju s avionom , bilo koji instrument , sad ce raditi na tome da se poboljsa sigurnost. Na osnovu nesreca i istraga se sve to i radi.
Znaci teroristi.
Kakvi bolan teroristi? Znas li ti uopste sto teroristi otimaju avione? Ne znas ,vidim.
Znaci islamski teroristi,samoubojice,kamikaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...šta će sos za avion, ko to može avionu pomoči? vidjeli ljudi šta ih čeka, te se uzeli moliti!
-Pilot pa pogriješi :(