Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Suzdžani" smo i za svoju a kamoli za Palestinsku...
da ne govorimo o himni
eto tekst za himnu šarane
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
dodiče jeb.em ti mater!
Ja bi radije snajku.
genocidasi rs-a su nasi evropski cionisti...sta ocekujes da priznaju palestinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CIONISTICKA KUCKA NAZVANA RS
pobojale se zemlje eu izbjeglica iz palestine pa brzo bacile da su suzdržane, jedino španjolska i švedska za cccc....čak i švicarska suzdržana.
Libo me racku. Imamo prečih problema od vehabijskog podržavanja arapa.
Sramota za BiH. Komsije sa istoka su pokazali da imaju volju i damu. Susedi su europejske pi*ke.
Suzdržani zbog Srba. Može li se tome stati u kraj. Umjesto konsenzusa treba uvesti preglasavanje u Predsjadništvu.
haha
U ovom sporu su realne samo granice iz 1947.Sve poslije toga je cista okupacija,koju podrzava i pomaze amerika.
Tako to bude kad imamo troglavo predsjedništvo koje se ni po kom pitanju ne može usaglasiti. BiH je ukleta država! Srasmotno je za BiH da je ostala suzdržana.
Drzava koja je bila drzava dok se nije napravila druga drzava koja sistematski urusava drzavu koja odjednom nije drzava pa mora da se bori sa drugim drzavama da bi postala drzava.
Meni se cini kao da je Hrvatska bila suzdrzana?!
ovako se i srbija ponasala po razlicitim pitanjima , ukvjek je morala zadovoljiti konstruktivnim narodima , pa kad su kosovari trebali uci u parlament jer nije malo dva milja kosovara , srbija je kosovo ispustila odnosno prodala , ali zato mi u bosni trebamo sacekati , u bosni je uvjek vecina za nasu jedinu , a ostali konstruktivni narodi koji su u opadanju pocet ce se sve manje i pitati , tako da ce ovo trajati jedno vrijeme dok na 100m^2 u rs.u ce biti 0,01 covjek , kao sto je to vec u istocnoj i zap hercegovini , a na istocnom dijelu mostara zili 40.000 ljudi na 20km^2 povrsine vec. bosnjaci.....vratit cemo mi akobogda i ljiljane.
Hrvatska je kao i većina članica EU bila suzdržana. Dakako i SAD su bile suzdržane. Znači, veži konja gdje ti gazda kaže, kao i sve banana države.
Moja greška, SAD su bile protiv a ne suzdržane..
Ništa dok ne skontamo da nije kriv Ronhil. Kad su svi ostali nepismeni, traktorista je akademik.
Mi u BiH smo pogan ljudskog roda kakvog nema nigdje u Europi, sad definitivno nemam vise nikakvu volju za uspjeh u ovoj propaloj drzavi. Ko god ima zelju otic nek ode. Idite, izvucite se iz ovih govana. U ovom zlu i sami postajemo zlo. Treba zastitit susjede i po citavoj duzini granice sa svakim susjedom ozidat jake, debele i visoke zidove. Fuuuuuj!!!!!!
Evo i zašto se sve odvija ovako: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East... The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky... http://renegadetribune.com/the-refugee-crisis-and-the-creation-of-greater-israel/ http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815 The Zionist Plan for the Middle East Translated and edited by Israel Shahak The Israel of Theodore Herzl (1904) and of Rabbi Fischmann (1947) In his Complete Diaries, Vol. II. p. 711, Theodore Herzl, the founder of Zionism, says that the area of the Jewish State stretches: “From the Brook of Egypt to the Euphrates.” Rabbi Fischmann, member of the Jewish Agency for Palestine, declared in his testimony to the U.N. Special Committee of Enquiry on 9 July 1947: “The Promised Land extends from the River of Egypt up to the Euphrates, it includes parts of Syria and Lebanon.” from Oded Yinon’s “A Strategy for Israel in the Nineteen Eighties”.
Mi ko Kinezi.Dodikova ljubav prema cifutima se nastavlja.