Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic ce da rijesvi probleme tamo,zaprijetit ce Isilu da ce da dobiju po prstima i po nosu ako se ne smire :D
I Ekrem Jevric kazu da je dobar covjek,ali nije za politike
Ko ga blatim bolan,vidis da kazem da bi rijesio sve probleme,iz predsjednistva iz opozicije,hahaah.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko god ja bio protivnik ovih monstruma, i svega što oni rade, nije li malo čudno da pored toliko saveznika koji ih bombarduju oni uporno osvajaju nove teritorije kao da im saveznici nisu oduzeli niti pedalj snage?
nik000 sta se bunis cedo jel na sake ko 92? uostalom ja znam citav zivot ko dam i jel oni normalni sto ste klali i bacali u drinu nece moci oni koji mislis da su normalni su najgori ko i vi sto ste se pretvarali pogledaj kroz prozor pa ce ti biti jasno
sodoma jel te gura kacavenda pedercino neboj se mi vise volimo srpkinje
sta je vlado prpa? jesi to gledo kroz prozor
Samo naprijed Momci, nepodrzavam jedino ovo ubijanje Civila , ali i Jevreji i Amerikanci ubise Hiljade Muslimana pa niko o tome nepise. Nemoze ih niko zaustavit, kakvi Kurdi oni su najvece Kukavice. Ovi Momci vole vise Smrt nego Zivot. Sve dok u Svjetu postoji Nepradva bice i ovoga, onog dana kada dobiju Palestinci svoju Drzavu, Jevreji sruse Zidove, onda mozemo poceti pricati o pomirenju, do toga nek se roka.
Pro-zajebant, nema veze lerdi i jel mu valjda cesme ili ne, al Kuran sve objasnjava a i vjerodostojni hadisu su tu. Nista ti nece biti. Procitaj.
Super stvar ,zeleni se rokaju do bola iračani,kurdi,sirijci,turci,a Ameri začine onako da djeca vježbaju video igre. Smo neka se rokaju makar stotiu godina.
jeftino i povoljno prodaja svih vrsta vozila bosna i hercegovina sarajevo- kontakt http://proadajaautasarjevo.blogger.ba/
Ovakav naslov "mirise" na podrsku ISIS-u! Mozda fali PNOSNO vijori? UZAS!!!
Jest, iza isila je Sdp i lagundzija
Najinteresantnije je to da je glavni komadant bitke za kurdski grad kobani je zapravo sam Kurd
HDZ Herceg - Bosna SDS Republika Srpska ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
niko se nece da zapita tko je tvorac terorista iz cijelog svijeta dolaze da se bore naravno placenici ,tko ih placa i naoruzava ,jos jedna spletka SAD.da rasture sto se vise moze.naravno tu se radi o velikim resursima.Bogastva rude,PAMETNI AMERI.HMM.
Budimo realni, novac ne pokrece ljude da se bore do smrti.
???? ??????? ????? ??????? ?? ?????? ????? ???? ??????
DAWLATUL ISLAM FI IRAQ WA SHAAM!
Daulatul Islam-Dawlatul Islam BAAQIYAH!
kobane je pao ! uskoro bagdad a vi cede ustase i sije prepucavajte preko interneta dok vas nepodjemo izvodit u avlije i klati zek tad cete vidjeti gdje ste bili pogledajte koji put kroz prozor da nema crne zastave hehehe
samosunet-Kakav si ti divan komad budale da je to neviđeno...Svaka čast svakom normalnom muslimanu,domaćinu i komšiji ali kad vidim ove novopečene ekstremiste koji do juče nisu znali koje su vjere stvarno ostanem bez komentara.Evo ja sam "kjafir" ili nevjernik,pa šta ćeš mi učinit?Evo dobrovoljno 1 na 1 na šake sa svakom budalom ovog tipa,pa ćeš ti vidjet crne zastave!!!