Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo demokrate se javile, a vojske bjelosvjetske svrljaju po Kosovu kao po svome. Poslusace vas Rusi samo sto nisu.
Pa kako sada odluke UN ne vaze a u vezi visokoga predstavnika vaze ?
Mogu rusima da pljunu na vicgla da ih manje boli guza....kad im uguraju😂
Aha evo odmah ce, pa sto to ranije niste trazili, predsednik rasPutin bi odavno povukao vojsku. Nego, kad smo vec kod povlacenja..kad cete vi sa Kosmeta?
Taktički potez Zapada. Znaju oni dobro da nema teorije da Rusi udovolje njihovom zahtjevu, ali umjesto toga dobijaju još jedan argument više da na Balkanu djeluju kako hoće. Samo što to ovi četnički smrdljivi fašisti poput Bulevara i Asanža očigledno nisu skontali.
I, šta mislite koji je odgovor...
U ovome je razlika zapadne demokratije i ruskih ghovana.Ruska stoka je imperijalistički nastrojena otimanju teritorija i anektiranju,a i velikosrpska politika je slična ,samo su velikosrbi tanki da u ovakvoj mjeri otimaju .
Milanović bi vjerovatno rekao da mi nemamo krajinu kao ovi Gruzijci (vjerovatno mene pitaš)!
PIJANDURE RUSKE
Ma pustite ih da se odcjepe.Uvesti nesmetan protok robe, usluga, kretanja sa LK, i boli vas kar.Nema rata.
cim putko preseli, slijedi raspad smeca od ruske federacije 😉
Povući će se. Rusi inače ono što okupiraju, to urade sa namjerom da se povuku, nikako sa namjerom da tu ostanu.
Odlicne Vijesti za BiH,nadam se da ce Rusija izdrzati pritisak.Vucicu ovo nije smijesno
Kako je secesionizam u drugim zemljama podržan od strane Rusije dobar za BiH?
Ako ukljucis mozak prepoznat ces da Srbija nema saveznika osim Rusije.Sta mislis kakve se mugucnosti za Srbski Fasizam na Balkanu?NATO i USA jedva cekaju da ustupe Srbiji Srbski Svet preko BiH,CG,Kosova.Pitaj Vucica sto on misli o Srbskoj GAZI.
Ne normalna zemlja. Nema šta reći! To je kao sjeverna koreja ali u Europi.
Samo sankcije! za bogataše... Svi ovi u diktatorskim zemljama cijede društvo a novac sklanjaju na sigurno u njima kako oni kažu neprijateljskim demokratskim zemljama. Jadni oni koji ih slijede a nemaju kao oni račun u švicarskoj.