Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez nekog novog VARŠAVSKOG PAKTA... pa neka to bude Kairski pakt, Istanbulski Pakt, Azijsko Afrički pakt bez BALANSA SILA U svijetu imat čemo NATO hegemoniju :-)))
trebale bi se organizirati i ujediniti sve zemlje koje se protive zapadu i koje odbijaju igrati po pravilima i zakonima koje oni namecu. Trebali bi napraviti svoj nato i svoj haski sud koji bi pruzio otpor njihovoj tiraniji. To da su NATO i UN demokratske institucije i da rade za bolje sutra je velika laz i obmana. Nato i UN nisu nista drugo nego institucije nove svjetske vlade, samo sto to jos nije zvanicno. Oni se ne bore za slobodu i demokratiju, oni se bore za novi svjetski poredak u kojem bi odabrana grupa ljudi imala apsolutnu moc. Libija je najbolji primjer da niko nije siguran od njih.
Dok se libijci kokaju izmedu sebe, Danska, Engleska i jos neke zemlje prave planove kako da se uvale u libiju posle Gadafija i kako da krad naftu.... tuzno...
Lupas sine, lupas. Sve se ovo desava da bi se sirio Islam tipa Al Kaida. Pogledaj ko u BiH podrzava pobunjenike. Samo bradonje kratkih pantalica. Nema nafta nista sa ovim. To su samo price da bi se zakamuflirao pravi problem.
E sad vidite kako se stite civili! Gadafi, u cijeloj operaciji \'gusenja pobune\' nije usmrtio ni blizu civila kao NATO \"braneci\" ih. Odavno je vec ocigledno da je ovo rat koji sluzi da bi se izbrisao ogromni dug Zapada (posebno USA - nekoliko stotina hiljada milijardi dolara) za libijsku naftu. NATO je u ovom slucaju militantna ekspozitura vlada Zapada, banaka i naftnih kompanija. Bilo bi dobro da svijet ima snage organizovati neki novi Haski Tribunal koji bi sudio ovim zlocincima.
Smo jos NATO i Al Kaida podrzavaju separatiste u Libji. I zaboravih, i nasa draga BiH ih podrzava.