Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam je li ikome na ovom svijetu još uvijek nejasno koliko je izrael miroljubiv nakon svih njihovih akcija od 40-ih naovamo. ili ako se pogleda demografska karta palestine iz 1948. i ova današnja. najviše me žalosti što su palestinci toliki (ne smijem se izraziti iz počasti prema njihovim žrtvama) pa ne mogu da se ujedine i zaustave te genocidne likove iz izraela.
prvo pocnu graditi na palestinskoj zemlji pa ko fol naprave stop i evo mi smo za mir.To bi isto bilo da ovi koju bombicu posalju pa tek onda kazu evo stop mi smo za mir. Ja cifutskog posla boze sacuvaj.Ljudi traze da se u cijeloj zemlji obustavi gradnja a ne samo u jednom naselju jer ta zemlja njima po medunarodnom pravu pripada