Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisti primjer zatucanog Srbina.
laju li laju odvratne,lojave baalije sa jos odvratnijim imenima......
Izjava Adolfa Hitlera:MOJA SAVJEST JE CISTA,JA NIKOGA NISAM UBIO SVOJIM RUKAMA!!!.
Pa rekoh da i ja bacim koju ovdje...nemojte da sklapate sve srbe u jednu kutiju..jer ako idete tim putem onda se nemojte ljutiti kad vas sviju neki tamo ubace u istu kutiju sa 15 vijekovnim vahabijama... A sto se tice Karadzica i njemu slicnih, dao bog da nikad nisu usli kroz vrata nasih domova sa otrovnim idejama...I zasto se sa njima ima ikakav intervju, uopste ne vidim poentu...zakljucati vrata i baciti kljuc da od njega nikad vise ne cujemo. Ja vam ljudi kazem da je televizija bila odgovorna za 70% tog rata jer smo svi gledali u tu kutiju vjerujuci sta nam serviraju, onda smo tako ljuti izasli i pucali u komsiju jer `nasa` televizija nam govori da nas oni njihovi pucaju. Ako ukljucite mozak i sive celije shvatit cete sta nam se u stvari desilo...
NOZ,KOLAC,JASENOVAC!!!!!!!!!!!!!UBI POKOLJI DA SMRDLJIVI SRBIN NE POSTOJI !!!!! SMRT SRBINU!!!!!!
Vidovdan-ski 19.08.2009. u 04:08 Nas Radovan ode jos kao ziv u legendu da ga mi Srbi spominjemo postujemo i ans zajednicki rad(RS)cuvamo ajcamo i uvecamo jer naseg grunta po popisu iz 1991g od 68% se ne odricemo. @Prdovdanski, 1600 i neke niste bili ni Prdez na Gruntu. Zato mrs i glodji svom Dabicu Psihijatru sam ka.u.
A evo citam ove vase komentare i bas se pitam kakve koristi i promjene imate od njih kad ih pisete?
pravi jedan nebeski narod.......izgubili sest ratova u 15 godina.........spali sa velike srbije na beogradski pasaluk. a i dalje vole slaviti vlastite poraze... da nisu zalosni, bili bi smijesni. ko ih j..., maxuz ignore.
Treba ga objesiti za noge ispred Katedrale, pa pustiti raju da mu rade sto hoce... Da se malo izivljavamo :)
nakon svega zar se moze imati savjesti i ostati cista....
Koliko ste volili Srbe preko Drine, evo podatka: Kad je poceo 2. sv. rat, prvo su stradali solunski borci, oooo, kako su bili na udaru!!! Sklanjaj medalje, sakrivaj i to...stoooo??? Kao, oni su krivi sto nisu htjjeli da u austrougarskoj vojsci ratuju protiv svog vlastitog naroda??? Tako i ovog rata, krenulo se na sve sto ima obiljezje Srbije ili zajednicke drzave...ludilo!!! Da se okrenu protiv svog naroda a u vasu korist, stvarno tragicno!!! Pozicija u koju te drugi dovedu svojom gluposcu!!!
Stalno nas odvucete u ambis, taman kad se malo oporavimo od prethodnih osvajackih ratova, blago Islandjanima, nemaju komsija, srece, brate...sto jest, sto nije, i ko je ovce pogubio, shvatio je da mi ne mozemo zajedno niti sta zajednicko imamo!!! To sto vi zamisljate, a sto citam po portalima, kako vi vidite drzavu BiH, to je NEMOGUCA MISIJA!!! Samo da jednih nestane, sto niko nikom ne zeli, zar ne? Ne znam kako su nakon raspada Jugoslavije zamisljali opstanak BiH, stvarno...ma, ne moze ko ni drveni sporet!!!
bla, bla, dzaba tupiti zube, bosno ne vidi dalje od svog nosa i avlije milorada dodika!!!
Plitko razmisljanje nekog u mz bi otprilike islo ovako: Svakom plemenu na Balkanu dati po drzavu. Kako? Po Avnojevskim granicama jer je to jedini kriterij, ako napuste taj kriterij, nikad kraja cijepanju, svako selo ce se cijepati. Boli njih uvo jel Alija kao Homeini, ili je najveci demokrata, toliko duboko ocito nisu razmisljali, vise se dodvoravali arapima zbog nafte i nekih drugih interesa. Pogotovu ih je bolilo uvo i za Srbe i to sto oni gube najvise, razasuti u neprijateljskim republikama gdje jedva cekaju da ojacaju neke njima sklone snage pa da ih dokusure, da zavrse zapoceto u 2. sv. ratu.Cak im to i odgovara, kad se zna da su komunjare mahom bili bas oni, jos ruski uticaji i to...U sustini, vjerovatno je jedino sto ih je rukovodilo, bilo da se razbije komunizam i jaka vojna sila odmah tu, na pragu. Male supke je lako drzati pod kontrolom.
Kog je uopste smisla imalo sve to, pokazace istorija, dugorocno. Kaze jedan stranac da smo bili previse mijesani u Jugoslaviji. Kazem ja: \"Mijesani smo i sad, kao da nismo\". Ako izuzmemo Hrvatsku koju su ocistili i sveli na minimum \"ostale\", na prihvatljiv procenat. Slovenija je jedina bila dovoljno \"cista\", Hrvatima su udovoljili pod izgovorom ovim i onim, a ostatak ih slabo i zanima. Mijesana je BiH isto koliko i bivsa Jugoslavija, s tim sto je odnos malo izmjenjen. Mijesana je i Srbija i Crna Gora, i Makedonija, i Kosovo!!! I sta onda??? Tako da sve to djeluje prilicno neshvatljivo za nekog, sta je svrha bila svega toga???