Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SrboHrvat je uspio u jednoj rečenici napisati 10 riječi turskog porijekla...da se čovjek zapita...
Samo da kazem ovima iz Trebinja..Nismo zaboravili one pozare koje ste nam slali...Vraticemo milo za drago....a duzni smo vam ostali i za Dubrovnik
CAST POJEDINCIMA AL IH NEMA PUNO DA IH JE BILO NEBI NAS GAZILI KO STO NAS GAZI DODIK SRBIJA EVROPA I CIO SVIJET.
Hrvati, ako imate imalo samilosti dobro podmazite guze. Ovi Servi se zgulise uvlaceci vam se u guzicu.
bosnju cemo mapom uspavljivat a srbiju strategiski ugradjivat spavaj bosnjo europa cuva srbiju ko oko u zenici svojoj a ti ces postat izrod i NEBITACAN gazen i podcjenjen...zahvali se svojim politicarima i njihovoj velikoj izdaji-:(((srbi se bore a bosnjaci zbore samo jednu retoriku svadje i unistavanja drzave.niste znali radit za drzavu i narod vec sam za se,hajd istorija ce vas pamtit za unistenje svoje zemlje,kasno budjenje JE NAJGORE pojeo vuk magarca,vuk je dodik a vi ste magarci dobro nasamareni i popisani.
Bice tjestno kod Brckog..nece moci svi traktori da prodju dosta ce ih zavrsiti u \"nebeskim oblacima\":))Nebeskom narodu je inako tu mjesto :))
Samo procitas komentar oovih sto se prestavljaju kao Hrvati i vidis da se radi o Srbima koji njeguju svoju najvecu vrijednost, laz i lazno predstavljanje . Samo su oni tako primitivni i zadojeni mrznjom i gluposcu.
Jadni Hrvati kada su spali da ih Srbi predstavljaju ne samo po forumima, vec i u politickom zivotu i da im oni odredjuju sta ce i kako. OD svih \"Hrvata\" i onih koji govore u ime Hrvata mozda nema ni dva Hrvata. Ostalo su sve velikosrbi koji zele Hrvate iskoristiti za svoj cilj podjele BiH.
Šta ćeš ima se za traktor, a vi što nemate uzmete gajbu okrenete je na\"k\"opačke i vičete \"Ajmo narode, tri za deset\". Zauhar je fukarama i gajba, a kamoli traktor, hehe
Cuj \"Srbo Hrvat\"? hahahahahah
Sta kazu, je li dobio Dodik tacan datum od svojih EU sefova kada krece u oruzanu pobunu ili mu to nece ni biti potrebno?
Srbi hrvat????Hahahahaha..... Jeba ti mater,pali traktor oluja se sprema....
Šta je Bošnje, htjeli ste multi državu eto vam je sad. Da li vi možete shvatiti da ni jedan normalan Srbin i Hrvat neće dati glas u parlamentu kad je u pitanju interes države BiH. Znači, da smo se lijepo podijelili, imao bi svak svoje, svako bi izglasavao svoje zakone i vjerovatno bi svi bili na bezviznom popisu, a ovako tjeramo mak na konac, vi svoje mi svoje i na kraju vama ostanu vize. Aferim Evropo