Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je da ni ukrajina nije potpisnica ovog sporazuma, ameriku i ostatak svijeta da i ne pominjem. Sudi se samo balkancima i afrikancima.
Nemaju ni za Ameriku. Čak je Amerika prijetila hapšenjem sudija/tužilaca ICC ako pokušaju nešto protiv američkih vojnih lidera ili vojnika u Afganistanu i Iraku...
Trump je pomilovao ratnog zločinca čak. Frajer pobio snajperom desetine, stotine civila u Iraku...
Amerika je uvela sankcije sudijama ovog suda 2020 godine xD
nike rusija srbija kad busbude odgovarao nekmi putin ovako je to supljak cisti
Hag je zakazao u našem slučaju a o Rusiji da ne pričam kako će da zakaže.
Ni Karadzic ni Mladic nisu kontali sta ih ceka ...gdje su sad kerovi
Kvalitetna milfača.
Ovi u rusko-srpskom svetu stalno nešto ne priznaju, nekad Haški sud, nekad Schmidta, nekad povelju Ujedinjenih nacija, nekad moral, razum i logiku... Zaista su u pitanju nebeski narodi, ne uklapaju se u zemaljske stvari ama baš nikako.
Svako ko mrzi Rusiju nek se odrekne svega Ruskog pa da vidimo kako bi ziveo danas.. manite se toga gde Srbi zive, odreknite se svega sto su Rusi stvorili..
Jesi se to picnula
Matora a doobraa koka 😁
Ajoj đe će Mile pobjeć kad po njega dođu, aku mu je jaran u Haagu
opet ova lupeta😂ne priznajem ni ja porez pa ga opet moram platit
Ni Rusija ni Ukrajina nisu clanice ICTa, sto znaci da je ovo pravna besmislica. Nije jasno ni na koji nacin je ICT nadlezan za zlocine u ovom ratu. Meni se licno cini da je ovo jos jedna USA (takodje nije clanica ICT i ima niz posebnih ugovora da bi sprijecila sudjenje US vojnicima koji pocine zlocine u clanicama ICT - Amerikancima sude samo Amerikanci, vidjeli smo kako na primjeru Iraka) podvala da sto vise odvoji Evropu od Rusije.
Vidim ga već kako ulazeći u Scheveningen ljubi se tri puta u usta sa svojim učiteljima iz eresa. Normalnom čovjeku nije svejedno ni kad mu dođe kazna za pogrešno parkiranje. Tako da nisam siguran da će ikada više naći duševni mir. Ipak je on do prije samo godinu dana glumio veoma potentnu svjetsku facu, idola svim "mačo" diktatorima i ovim seoskim nepismenim krkanima, a istovremeno za svoju opoziciju smrtno opasan, zbog ako mora i fizičkih likvidacija.
Američka imperija vlada pomoću lukavstva i prevare još neviđenih u istoriji, bez ispaljenog metka su porobili umove ljudi da se raspravljaš sa njima oko budalaština
To je da se pokaže da će biti i tjeralica i za druge. Putin je 70. Njega to više ne dotiče. Ali mlađe i oligarhe koji misle i dalje na odmor po svijetu
Ovako su i na kraju 90-tih govorili i u Srbiji i Hrvatskoj pa svi odležali na kraju. Čim se vlast izgubi, počnu se rješavati ovakvi slučajevi.
Rusija ide stopama Srbije, pa neka vide gdje su oni završili. U predsoblju Evrope, sa tendencijom konstantnog gubitka teritorija, auuuu