Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane, što ti je pravda. ub.iješ jednog francuza i dobiješ 35, ub.iješ desetine hiljada bošnjaka i dobije neko 11 neko 15 neko 20...
malo dobiše, s obzirom da su chetnicko-pravoslavni teroristi!
Politicko sudjenje pa toliko nije dobio ni Legija i onaj Jovanovic sto su ubili presjednika drzave Djindjica.
Bravo Srbi, nek ste se uvukli u čmar Francuzima! Neka ste tri mahnita lika koji su se najvjerovatnije branili od iste takve mahnite rulje koja je otkrila jeftino non-EU pivo osudili na po 30 godina. Sad će da vas Francuzi potapšu po ramenima i da opet dođu, napiju se i krenu jedan na desetoricu, ovaj put znajući da im pravno ližete čmar do te mjere da ta desetorica tom sljedećem žabaru neće smjeti ni pisnuti.
U Mostaru ubise Magdija i nikom nista… Niko nije dobio ni dana. Svaka cast Srbima na ovim kaznama. Da se i kod nas ovako kaznjava nebi se pucalo po Sarajevu svaki dan.
@Bistrooki Pušteni su na uslovnu nakon 2 mjeseca zbog dobrog vladanja
Uvijek zedni krvi onih koji su slabiji.Kad pokazes zube bjeze ko misevi.Dokaz je njihov vodja navijaca koji se sakrio u akumulator od italijanske policije.
tako treba sve odreda! I onog \"Pravda za Uroša\" maj+muna, prvo i njemu zabiti baklju u usta pa ga zaključati u neku rupu do kraja života!
Koliko dobise oni sto ubise Denisa ???