Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Huso ako posmatraju ko sto su posmatrali klanje ,silovanje,masovne grobnice,koncentracionalne logore,etnicka ciscenja,ombargo na oruzje ko sto je ta sramna EU-ja radila Bosni i Hercegovini onda se ne nadat nicemu s njom,i na kraju nagradjuje genocidnu fasisticku srbiju! Sve u svemu sve je ovo jadno sta se desava,sloboda i demokratija su neprocjenjivi,al nije gori Ahmadi Nejad od drugih!Samo kad pogledas sta radi cionisticki Izrael Palestincima kak vjerovat u demokratiju i pravdu?! BiH4EVER!
\"U saopštenju se naglašava da je aktivnost protiv jedne zemlje, građanina i osoblja ambasade EU djelovanje protiv cijele EU.\" NIKO NE SME DA BIJE EVROPLJANE!
A sta su skrivili? Trebalo bi poslati posmatrace EU da prate hoce li sudjenje biti posteno, za svaki slucaj.
Cuj na Univerzitetu u Teheranu, smijesno, prije ce biti na Teheranskom Univerzitetu jer u Teheranu postoji vise od 30 univerziteta i kada kazete na Univerzitetu u Teheranu niste kazali nista. :(