Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe moj, Turska i Irački Kurdi su formirali zajedničke snage da se kotarišu ove PKK bagre. Preko 99% Kurda sa obadvije strane granice želi da ovi PKK Komunistički Kurdski teroristi eliminišu isto kao i ISIS.
Ma to je njima briga, kako je.b.avat Kurde. Zaboli njih ona stvar za Palestincima nad kojima se vrši genocid.
Turci su pametni. PKK je jos ostala od terortickih org koja destabiluzuje citavo podrucje i jos poneka celija ISILA. Samo zajedno sa Irakom to moze ocistit.
braco muslimani umjesto sto se ubijate međusobno udruzite se protiv izraelskih nacista i ghenocidasa... i onda se cudimo sto 6 milijuna izraelskih nacista pisa po 500+ milijuna muslimana oko sebe...........
muminska posla. zar je tesko sjesti sa kurdima za stol i pregovarati i naci neki kompromis. u iraku kurdi imaju naftna polja i ne zele ih dati bagdadu da ih on krade. u iraku je sve oko nafte. kurdi ne zele da ih kradu. u turskoj zele svoju politicku reprezentaciju, prestanak diskriminacije i vece ekonomske resure u regiji sto im turski diktatori i sovinisti nikad nisu htjeli dati.
Jel ti cujes sebe?? Kazrs da u Iraku Kurdi imaju naftna polja i ne zele ih dati Bagdadu??? Kao oni se kompetentni u Iraku, a kao Bagdad nije 😁😁
Prvo Erdogan.Kada je mjesto gradonačelnika Istanbula Erdogan zamjenio premijerskom foteljom on je bio proevropejac i prokurd.Pitanje kurda je želeo da riješi.Kurdske vođe su u tome vidjeli slabost novog premijera Turske.Ne piši gluposti jer ne znaš.Nafta u Iraku pripada iračanima a ne kurdima.Idealan scenario za kurde su 4 oblasti u (Turskoj,Siriji,Iraku,Iranu) koje bi imale određenu autonomiju ali ne i mezavisnu državu.
Treći svjetski je počeo