Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mala hoce cune i kobajagi se buni rodbina je poginula u baliju ...pitaj boga jel istina nataknem te droljice mala
da je ova mala koju godinu mladja , ja bi je sa apetitom
Operi gu.zi.cu kad spominješ svete knjige!
garant neka Fata uciteljica
to da Kuran propagira nasilje uopste nije tacno,uostalom nijedna vjera to ne pominje u smislu odobravanja.A ipak postoje neotesanci koji odmah pominju muslimane...Ali eto svakakvih nas ima
dajte te testove kod nas u Zenicu, imacemo najvise bodova od svih
Pa sta. Odlicna fora. Razlika izmedju teroriste i nekog ucenika je samo u motivu. Sjecam se da sam u srednjoj skoli, na casu odbrane i zastite, za ocjenu morao da napravim minu iznenadjenja tj. eksplozivnu napravu. Svi smo je napravili i niko se nije bunio. :)
sta li se po Srbiji tolike godine vjezbalo,pa nas u BIH zadesi sta zadesi, ISPIRANJE MOZGOVA SE NASTAVLJA U SRBIJI I NA BALKANU.ZALOSNO DA SE LJUDI NEMOGU OTRGNUTI SVEMU TOME GODINAMA,PA SE UVJEK OSJECAJU TAKO.
Gdje to, u guznom crijevu?
NEMOJ ODMAH 1.KOMENTARISATI KAD OBJAVIS VIJEST ... NE BUDI OFIRAN FIRGOŠU JEDAN!
ajmo sad mutavci da vam se vidi razmisljanje ??
Dje sad AL_Hare da vidi ovu ToBE JaRa Bi ...
Sta da komentiram odoh iftariti.
Pitarcici dobili da vjezbaju preko raspusta bacanje suzavca, vidjecemo da li ce ucitelji biti zadovoljn uprilicenimi,skolska g. uskoro pocinje.