Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav glupan je pisao ovaj tekst...valjda tri tuzbe...tuzila je i srbija hrvatsku ...u buducnosti mozemo ocekivati jos dvije tuzbe...prva republika srpska da tuzi hrvatsku i kad ce 22,3% osamostali republika srpska ce da ih tuzi za sarajevski genocid u ww2 i otadzbinskom ratu....mada su bosnjaci odigrali znacajnu ulogu i u jasenovcu.....
krunski dokazi za ove tužbe će biti zbirka mitova, pesama, bajki i priča srpskog naroda
o dokazima otom potom....ceka se samo iole realan sud ...srbi mogu i sad da ostvare sta god hoce na tom sudu...treba samo da daju mig vatikanu da ulaze u zajednicu...dovoljno bi bilo recimo da objedine praznike......ali necemo,sto bi,koji su nam oni khurac...proci ce i njihova vladavina....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Od toliko zločina koji su se mogli i morali kvalifikovati kao genocid, a koji su se desili nakon drugog svjetskog rata, zaista su oni koji su se desili na tlu bivših jugoslovenskih država neki od najmanjih. Toliko je bilo zločina sa elementima genocida, ali su samo ove dvije tužbe pokrenute. To pokazuje dobru dozu ispolitizovanosti Haškog tribunala, kao i to šta im je u interesu, a šta ne. Za zločine koji se mogu kvalifikovati kao genocid, a koje su počinile SAD(u nekoliko desetina država u kojima su vodile rat nakon Drugog svjetskog rata) niko nije odgovarao. Za genocide po Africi isto niko nije odgovarao.. Kada se pogleda koliko su godina zatvora po etničkoj pripadnosti u Haškom tribunalu dobijali, te pojedine oslobađajuće presude, čovjek sa razvijenim kritičkim mišljenjem se zaista zapita šta se tu dešava. Haški tribunal neće doprinjeti miru nego ćemo, nažalost, morati ponovo da prolazimo kroz te mukotrpne procese suđenja zločincima i navodnim zločincima sa sve tri strane.
to je zato sto je haski sud stvoren da sudi srbima...sotone su jedva cekale i docekale aliju i njegove milijarde....alija platio a sad nek mu narod gladuje...tko ih yebe :)))))
Nije stvoren da sudi Srbima samo, stvoren je da posluži političim interesima Zapada. To što su Srbi bili najpogodniji da ih se označi kao 'loše momke' u sukobima '90-ih zbog njihove bliskosti Rusiji, može biti posmatrano kao puka sčućajnost. Mada, ko se razumije shvata u politici na visokom nivou nema pukih slučajnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
hajde sad malo ispraznite svoje frustracije............kaze dr daje to dobro za zdravlje
strasno kredibilne drzave nas tuzile,t.j jedna drzava i jedan pokusaj od drzave
rece pokusaj od covjeka.
meni je sasvim lijepo u zivotu,a tebi
Treba odvojiti par miliona EUR i napraviti onog Srbina milionerom koji donese dokument koji ce pred ICJ ponovo pokrenuti tu tuzbu. To se mora rjesiti, Srbija mora platiti milijarde zbog onog sto je radila, srpsko trece koljeno to placati mora. Tek tad ce shvatiti sta su radili.
http://www.kurir-info.rs/vratio-se-veri-predaka-mahmud-busatlija-postao-stanko-crnojevic-clanak-1246139
Nije sve do suda ima nešto i do naših nesposobnih pravnih zastupnika, diplimata itd.
Tako vam je kada je u državi dominantan NEBESKI narod. I tor, zvani GENOCIDNA nekakva republika treba tužiti, na tom prostoru niko nema prava ako nije u ljubavi sa ubicama i lopovima.
pozdrav od milorada i jos jedan dan pun nerviranja i spominjanja imena REPUBLIKE SRPSKE vam zelimo
@ Djuro Barbarić, zar si živ djuro, krme te ubolo, tvoja filozofija ima genetsku grešku koje ti nisi niti možeš biti svjestan.
Onda se kao ljute što nose epitet "genocidaši", neka se zapitaju, nešto jako smrdi s desne strane rijeke Drine (dijelom i sa lijeve)..
*..nešto opasno handri Klix, trebaš se ulogovati četiri puta, da bi se ulogovao...
@Djuro Barbaric Đuro troprstaš, krivoslavna izdrkotina, ti znači zagađuješ moj komentar!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)