Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Darian, konjino sta mislis ko je sljedeci na redu poslje Turaka? Ovaj hajvan je fasista, briga njega priotiv koga,, samo je bitno da dobiva glasove.
Ovo je obicni nacista, iz dosade mrzi sve oko sebe.
sta bi vi bez stranaca? rade i zadovoljavaju vam zene...pa sta bi vi jos?
slika i prilika licimjernog derpeta.. vidi li ga neko drugacije?
sta mislis ko je preso na islam u bosni primatu glupi !?
Sad se nasi poceli da zale, a nema vecih ljencuga od dijasporaca. 80% ih na raznim penzijama u razdoblju od 35 do 65 godina.
ofarbo se
Je`l ovo ampak? Treba mu ucijeniti glavu i rjesen problem. Krscanski terorista...kopija Hiće...
ja prvo gurnem jezik
Emina ima strapon, pa mi ga gura u čmar, podsjeća me na mog prvog paroka i moje prvo sexualno iskustvo. Ali ti si ampak nešto drugo, tebe volim. pusica.
izvini ampak brate u hristu al ja cu i dalje handrit eminu
emina bona sto si se pripala ne brine tebe ga li smo mi srbi ili hrvati tebe brine sto je deklaracija hriscanska
REALISTA -Jesu li to oni bosonogi Turski konjevodci sto su vezali konje gdje im aga kaze.Pricaju da su znali i Turski i Srpski,pa agi nije bio problem prevodjenja kada bi razgovarao sa Srpskim domacinima. Mora da jesu..bosonog=bosnjak...poturica zna dva jezika...lici.
Kako se ja nestidim reci da sam fuksa balijska?
@Hrvoje, ampak: otkad to Hrvati kazu \"hrscanska\"?:-)))) Zasto se stidite priznati da ste Srbi?
REALISTA -Evo se javljam na tvoje upite.Nemam ja mnogo iskustva sa tim narodom koji si naveo u svom pitanju,samo znam da da mi je deda uvijek govorio; \'\'O zajednistvu sa Poturicom ni u gori ne govori\'\'
Meni je ovo presmijesnoxDDD Covjek uvijek rekao da nije neki mrzitelj, da samo ima problem sa islamom, a sad krenuo protiv brace katolicke iz PoljskexDDD