Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedan problem sa tim wikileaksom... ljude boli karina za ova curenja... i da boli ne mogu ništa u demokratskom sistemu da naprave. Moraju čekati 4 godine da nešto promijene... kad dođe ta četvrta godina, onda ovi što obećavaju Atlantidu naprave koaliciju sa banditima koje želiš da smijeniš.
Našli mu macu diskreciju u inboxu
ovo mi je malo sumnjivo, jedna cia da se ne moze odbraniti od wikileaksa, pa mogu srušiti stranicu tu kad hoce i spijune poslati tom ko objavljuje za 24h. Jedna cia kakve ima sisteme mrezne sigurnosti, ne smijem ni zamisliti... ali eto procure mailovi?
nema tu sta biti sumnjivo, nema toga a da je neprobojivo, i pentagon hakuju.
I meni ovo cudno mirise, jebiga jedna CIA ispada skroz sprdnja, svako malo je hakuju. Kad smo culi da je Rusija hakovana ili Kina? Ne bi USA bila USA da je svako malo do gaća raskrinkaju. Sve će biti da je CIA samo dummy agencija a real shit je zapravo skriven.
U dokumentima stoji: "Haj'mo mlada na ćevape!"