Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina o z. locinima sija u Iraku. .stranica-http://www.dd-sunn ah.net/records/search/
@srbin Pokazali su oni tebi da Kosovo nije Srbija. Pa ti sad mozes frulirati.
ja bi amerima mogo pokazati par vjestina mucenja koje sam usavrsio prije 16-17god 100% rade
Ko bi ikad rekao da ce Kina, Rusija i Arapske zemlje pozajmljivati pare zapadu. Da mi je to neko ranije rekao, ja bi rekao da je lud.
Jos malo ce poceti otvoreno govoriti protiv Zidova u samoj Njemackoj, koja je bila poznata da nije prije smijela sta zucnuti protiv njih.
Zapad ti je u teskoj krizi. Nije im lako posto Kina im uzima trzista. Stvari u svijetu se mijenjaju. Evropa i zapad kako je bila prije tolerantna, gledaj ih sada kako su postali nacisti kad im manjka para.
A ovi drugi u komsiluku nek se jos foliraju. To ti je balkanski mentalitet.
Citav balkan ti je ucijenjen od zapada, i balkan se mora kretati ka zapadu. Nama Bosancima je veoma vazno da odrastemo. Jer mi smo prinudjeni da \"odrastamo\".
Izvini sto sam bio grub ali si mi povukao film. Tacno je sto si rekao za saudijce ali nemoj ni njih sviju generalizovati. Htio sam ti samo reci da koristis mozak, a ne emocije. Kad se vece sile bodu, stani i posmatraj.
Zavezi tu svoju pi.cku i idi dr.kaj malo.
Tako su i Srbi izigravali silu pa su dobili po repu. Sta je s nama balkancima. \"Ko sam ja, ja sam najjaci\" Jesi malo morgen.
Uzdaj se u se i svoje kljuse. Watch your own business! Nepravde ima u svijetu, ali nemas ti 20 miliona vojnika na raspolaganju, satelitsku mrezu, armadu aviona, podmornica, nosaca aviona itd. Use your brain for fuck sake!
Ko i nase komsije.
I nisi otkrio Ameriku. Samo ti cuti i gledaj nas BiH meko pakovanje. Ti si u ovom okeanu sitna ribica.
U svijetu vlada zakon JACEG. I ne bodi se sa rogatim.