Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvode borbe u ukrajini pred konačni veliki rat . Jeste primjetili da niko više nije zainteresiran za mir ? Jasno mislim na političare. Čeka nas pakao na zemlji.
Ja ti crnjaka na sabahu jaro… Gu….zi….š li ti sta paša
Ode ha u banku da “posudim”love koje vratit neću…ode živit zivot..Simpsonovi su predvodili nuklearni rat 22.05..ko ga sisa…
Nisu Simpsonovi nikad ništa ni predvidili, ili ta ''predikcija'' nema nikakve koleracije sa pravim događajem ili je stvar koju su mogli znati prije nego što se desilo. Poprilično sam siguran da kada snimiš 30 sezona jednog crtanog filma gdje stalno praviš reference na politiku i slične stvari jednom ćeš već nešto ubosti.
Nema potrebe da sumnjaju...sigurno planiraju da pripremaju niz novih proba...dok im ne šune da je lansiraju konačno...
A Sve to predvidja Washington. Nebeski narod koji spasava planetu zemlju od svih izvanzemaljskih prijetnji. Ustvari gdjr god su zagazili trava nije rasla iza njih. Ne vjerujem amerima ni rijec.
Spletke su pleli i oni prije njih, samo Allah je Gospodar svih spletki: On zna šta svako zaslužuje. A nevjernici će sigurno saznati koga čeka najljepše boravište. Sura Er-Ra`d - Grom 42
nema logike da bude smak svijeta, osim....
Je li vjeruju ili imaju neke info?
Oni bar probaju, a vi ste ih upotrijebili..
Pjongjang je dosad preživio jer je Kina slala hranu. A sad ima sve manje hrane. A kako izgleda i ostaće tako. Bolje da su umjesto raketa posijali polja
Vjeruju u nešto
Opet mali zuti nervozan,dajte mu krofnu da se smiri
Šaljite hrane malom Debi nos vas đavo. Mali Deba kad je gladan hoće za oružje...
Rusi ispalili "Sarmat" NATO standard "Satana 2" 30 navođenih bojevih glidera jačine 1 MT - jedna raketa i nema npr Njemačke ili istočne obale SAD sjedišta svih ovih ujdurmi u zadnjih 30 godina. Raketa nije uopće pala nakon lansiranja već kruže glideri i čekaju signal za udar.
Na balkanu bice rata srbija ce zaratiti sa Kosovom pa sa albanijom a u bosni isti scenario stim da ce rs biti manja za 10% a hrvatska ce biti izbacena iz nato jer se umjesala u rat a hrvata nece biti prije mostara ko npr u srednjoj bosni
U citavoj BIH imas maximalno 1000 budala koji bi ratovali ovi ostali su toliko isfrustrirani zadnjih 30 godina da na sami spomen rata dodje svima da uzmu toljage i da dotuku tih 1000 po glavi kao zmiju .Kakav rat nedo bog neka sjednu i dogovore se konacno nesto ima fino DNK ILISRO SLAVENSKI pa necemo se opet tuci zbog par krvnih zrnaca manje vise .
Ili se ponasajte u skladu sa Bozijim zakonima ili daj da se pounijamo