Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su bolesni i prljavi, a neznaju kako da se operu,pa postaju sve prljaviji i prljaviji
takvi ste vi, oni vama oruzje za rata, a vi njima sankcije, al ce vas onaj nedjad sunatiti, samo tako!!!
Ovo se zove dilema, a bosnje? Ehhhhh...doduse, izgovoricete se na Srbe, kao i obicno. Al vam to nista nece pomoci.
da vidimo kako bosnje glasaju protiv brace, ebace vam kevu, za jajca ce vas vjesati, prodani ste ko turci za saku dolara(ahaha, inace ne mozemo zamisliti da bi se usudili glasati drukcije od usa, inace i oni zavrcu jajca, sad samo biras ko ce)!!!
HEHEEH sto ne trazite sankcije protiv izraela
Eh majmune mi vam napravili i smislili safun a vi jos uvijek otarete dupe - papir je za poslije pranja dupeta konju da se posusis a ne da ti ostane smrdljiv masan pakas. U svakom slucaju je bolje bit periguz od tariguza kakav si ti.
@frenk de tenk. Jedes gov.na neprestano na ovom usra.nom periguz-sajtu protiv Amerike, a zivis u Americi...Najpametnije ti je da se \"uhvatis noge\" i razgulis u svoj pasaluk na 22% BiH teritorije gdje je glavni grad \"Mahli Teheran\" i gdje mozes jeseti gov.ana koliko hoces, a u Americi ces ih jesti samo onoliko koliko ti dozvolimo, a ti si svoju vrecu pritjerao kraju..
mamicu vam yebem, cifuti pobise sto stignu a vi sankcije dajte iranu..... yebem vam sve mrtvo..... UBI ZKO.LJI DA SRBIN NE POSTOJ....
Pogledajte predavanje \"imran hussain dajjal\" naYoutube. Ako neko zna dobro bi bilo da uradi prevod.
TREBA DA RAZUMEMT DA usa I cionisticki REZIM IDU POD RUKU. cionisti-BANKARI SU PREUZELI I UPRAVLJAJU 100% SA amerikom, STA SE MOGLO OCEKIVATI SAVEZA djavo+cionisti+bankari+izrael+us+CNN. ZLOCIN SE NAGRADJUJE A ZRTVA SE KAZNJAVA! SADA JE NARAVNO NA REDU NOVI RAT U NJIHOVOJ REZIJI, NE RACUNAJUCI OVE LOKALNE MANJE, OD BOSNE PA EVO SADA DO PAKISTANA.
braco iz Irana, racunajte na nasih 24%
a kad ce sankcije izraelu, to je hitnije i logicnije....
Ma da - sankcije zemlji za nepostojecu stvar - drugoj za masakr nista. Pitam se samo sta bi bilo da je Iran napravio Izraelcima ono sto su oni Turcima.
M JELI NEKO ZIDOVE NAGAZI ODMA ONI KONTRIRAJU MAM IM CIFUTSKU IZGLASACETE VI KARI ;;;; FASISTICKI ZIDOVI
Valja BiH da glasa kako li ce Silajdjic to da podnese :P