Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E još kad bi planirali evakuaciju žena i djece iz Gaze i Ukraine, ta bi bili sila
koje licemjerstvo od amerike. spasavaju jezide od ISIS-a a finansiraju Izrael da ubijaju palestinsku djecu, zene i starce. Razlika je jedino u tomo sto jezidi nisu muslimani a palestinci jesu. Da su kojim slucajem i jezidi muslimani ne bi amerika ni prstom mrdnula za njima, isto ko sto mrdaju prstima za Siriju, Palestinu, Irak, Kinu, Nepal i ostale drzave gdje su zrtve muslimani
Licemjeri i kurvini sinovi
koliko do juce narod je zivio mirno , mnogi nisu nikada culi za jezide, i sada jadan narod bjezi od onih umobolnika, terorista rodjenih ubica koji su stvaili prefiks islamski. treba cijeli svijet da se udruzi i zbrise ih sa lica zemlje.
Zivjeli su mirno do americke invazije,kada su krscani i siti stali na stranu amera.Ovo sto im se sada dogadja nije nimalo iznenadjujuce.
Živjeli su mirno u Iraku pod Sadamovom diktaturom kao i Libijci pod diktaturom Gadafija, sve dok nisu došli Ameri i donijeli demokratiju.
... nek ih smjeste u gazu pa da vide sta je terorizam i kako im je u iraku dobro bilo ... ;))
... ako mene pitas ja bi ih zamjenio za nase domace ustasice i cetnicice ... ;))
... ti dajes nekom prijedloge? ...hahahhahahahah, balvance jedno ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja bih rekao da ce biti smjesteni u rezervate
Planiraju evakuaciju...... ? Sto znaci nemaju uopste namjeru da se bore protiv terorista tj, da ih uniste STO ZNACI DA IM JAKO TREBAJU !!!!!!!
Nije, nego nemaju nikakvu korist od toga sto bi ih unistili, potrosili bi stotine miliona u tom ratu a za uzvrat ne bi dobili nista!
A Hollywood će sutra o tome snimiti film...
hoce li ih teleportirat u kanzas.................