Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat Ameri imaju problem, a drugima apemt sole. Drustvo im je fuj.. Svako malo neki budalas pocne nasumicno da puca. Nek se nose u k... nama ovdje pricaju nesta, vidi njima situacije..
Sad će bespilotne po pakistanu da šenluče.....
Rijesili se Indijanaca a dobili nove,modernije... Divlji zapad.
napadač, dakle nije musliman
Srpska nova godina
ameri su sami sebi krivi šo su dozvolili da se takve scene u filmovima prikazuju sada im je stvarnost,vascjela država k'o holivud ;) kuće im odnese jači vjetar ,ko filmske kulise,stanuju u kartonskim kutijama(stanovi) itd....
....fujjjj bošnjačka dijaspora..... FUJJJJJ
Pa vidite da ne pucaju samo po muslimanima. Vi kontate to nesta religiozno u zemlji gdje zive svi i svakakvi narodi. E pa nije to je upravo nastalo tolerancijom, Dosljaci iz Mexika, Kine, bliskog istoka itd. Sve se to kulturoloski pomijesalo i nastao kaos. Evo konkretan primjer. Sjecate li se Sarajeva prije seobe varvarskih naroda iz istocne Bosne. Pogledajte sada. Promijeni se opci mentalitet. Znas da su ostali postali agresivniji i ti postajes. Adaptacija.
DRIVE-BY :D
Kod njih se ti klosari barem por,ok,aju kod nas se samo p,uc,aju po nogama. Nikako da im zavrsi karijera. Dobro, mozda polovini kad napune 18 godina ali ostalima nikad kraja.
E svašta
zasto ovi drotovi nose svi suncane naocale?pa nisu mafijasi,to treba ukinut,furaju se da su bogovi,a karine su
Nemam komentar na ovo :)
Crnacka posla.
Da pogadjamo u koga ce upreti prst prvo?U male neduzne n.akaradne i.slamcice,gdje god i jedan ziv ima tu mira nema
kako to u zemlji koja promice mir non stop. doduse pukama i to...
Ovo svaki dan, isto kod nas u Sadaka Cityju... Mora da je i njima neko obećao zlatne kašike.