Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Koreja i RS to je to kult licnosti 20 godina za Dodika sestre kcerke matere sve dajemo
A tek kad odredi 7 muskih i 7 zenskih frizura koje se smiju nositi! Dodikistan Laktašenko
Mile je ko' Tito , a jeste vala i veći od Tite
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba djeci objasnit da kad porastu ce da otplacuju kredite strike Dodika
Ovaj Dodik je postao reality igrač, cirkus stvarno, on ne zna više u koju udara, ili je fakat lud ili se pravi, jer ove, stvari "predsjednik" da radi je nečuveno bgmi, i Vučić donio korpu namirnica da se, dodvori narodu, pa, stvarno ima li dalje, bruka
BRAVO VUKANE- LEGENDO RS! JEDINI SI I JEDINSTVEN U RS UZ g.Crnadka,g.Borenovica i sl.
Kim Jong DoDick
dok ih baš zajebaje.
Ma je li ovo on pisanim slovima pise djeci koja tek krecu u skolu ma hahahahahaahahahahah
Nametnuta trojka ne smije niti hoće da izbaci Dodika i SNSD iz vlasti a mogli bi ako bi formirali probosanski blok i u koaliciju sa SDS, moglo bi se i HDZ izbaciti na isti način kako je i predlagao Komšić u vlast samo onaj koji neće rušiti BiH. Trojko sjeme vam se zatrlo znači može i raspad države ali ne i koalicija sa SDA DF.
šta se Vukan čudi, pa zna mileta i ekipu bolje nego svi mi
Vucic, Kim i sada Dodik... Klasicne diktature, visoki let a i pad bude bolan.
Na mom bukvaru je bio TITO na početnoj stranici, a kasnije tuđman i milošević su ga pokušali kopirati, a evo sad i laktašenko.
U ovoj godini je u rs upisano 9.000 prvacica manje u odnosu na prošlu godinu , a to se desava svake godine od 2002 pa nadalje.Nece imati više ko da čita pisma ako ovako nastave sa svojom politikom.
A isto ti je i kod nas u fed
Sjeverna Koreja je demokratija i po za ovo.
Čime je dotični zaslužio da se nadje na prvoj stranici, kreditima koje će ove a djeca morati vraćati, primjerima gdje svojoj djeci daje pare da se meni drogirali, kumovima daje tenderen da crpe naše pare...njega samo možemo u wc šolji oslikati.
Ma oni to Rade Konstantno od 96,U svim skolskim i pedagoskim iinstitucijama,primjer Su one dvije studentice IZ lukavca, i stanivukovic iz Banja Luke.Tako skoluju i dresiraju nove cetnike,Al oni to Rade vise od 100godina Samo sad kroz institucije.
Draga djeco, drug Tito gleda sve nas hahaha
Treba još popa sa fenjerom da se i on podapiše i onda je sve kompleritano... Znači za druge nema mjesta ni u školi...