Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Ishak ibn Ammar upitao je imama Džafera es Sadika da li osoba može gledati u svoju suprugu kada ona nema odjeću, pa je imam rekao:" U tome nema problema".
Sada ćeš kao i tvoj kolega iz Grčke malo glumiti gard,a poslije toga poljubiti G-đu Merkel znaš već gdje jer ti treba lova. Osim toga natjeraće te da primiš i više izbjeglica nego do sada jer ti naravno treba lova. Zato Aco uzmi lovu, ljubi znaš već šta i budi ljubazan prema izbjeglicama.
Vuk je dobar učenik, divi ruke kako je postavio :)
Kada se ovo dvoje sastaju nekome će majka zakukati.
nesto su svabama obecali pa slagali... milion posto :D