Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VS je cista sprdnja od organizacije. Gomila placenika dzabalebarosa.
Sve te cirkus organizacije su upravo cionisti i osnovali da bi svijet imao neki vid zajednistva,ali u pozadini oni ih kontrolisu i zapravo nikad nisu nikome ni pomogli..mi sjecamo zasticene zone i "pomoci" UN-a,a po Africi su upravo oni cinili razna zvjerstva,toliko ima svjedocenja da su njihovi ljudi silovali,drogu rasturali itd.,tesko onome kome oni pomazu
e barak nahebem ti se zenturace vise cijenim sad rusiju i putina nego vas amerikance i tebe,ovaj avion je oboren slucajno jes da su ovi pro rusi stoka al nisu namjerno oborili,a vi amerikanci to jest ti i zidovi ubijate djecu namjerno,ovi rusi i pro rusi ne ubijaju civile kao vi amerikanci i cifuti.
каква је то држава, украјина, да не може осигурати безбедан приступ...ццц, боље да не постоји...