Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj gdje god su komentari neko se svajda, ama bas svaki put... xD kad ce vise rat...
NIJE ON CUO ZA HALDA
AMA ŠLAFAJU GA SVI ODREDA I JEDNI I DRUGI I TREĆI,BAR SMO U NEČEMU JEDINSTVENI...........HA HA HA .ALI POZOR DOLAZI VELIKA EKONOMSKA KRIZA,KOKA ĆE POJEFTINITI A MI ĆEMO SE OPET RAZJEDINITI............
Tvoja opsjednutost Srbima je dostigla zabrinjavajuce razmjere. Vrjeme je za \'\'tabletice\'\'. Za pocetak \'\'strihinin\'\'.
Eto sta se desi kad srbinu das posao :)
Zdravlje na prvom mjestu! Kad ti ode prostata niko te neće fermat. A lijepo piše u svetim knjigama. 2x na dan, po potrebi i češće.
Toliko ! Odoh, imam nekakvih \'\'obaveza\'\'! Pade mi na pamet \'\'teta Mara\'\'!
Mara je mama jednog mi drugara. Svjet bi bio bole mjesto za zivot da je vise takvih vjesti ! Zamislite recimo...ZAstupnici Parlamentarne skupstine bacaju jedan drugome \'\'celu u nesvjest\'\' ! Dodik ,Tihicu i Covicu , pa onda njih dva njemu i onda sva trojica Incku i on njima. Ovim prostorom bi potekao med i mlijeko...U mlazevima!
Ja sam jednom na strazi ! Doduse u staroj JNA. I na njivi i na sljivi... Dupe komsinice Mare mi je bilo cesta inspiracija. I dan danas. Ebi gaaa.
@ SA-X Sto vise ovakvih clanaka ! Ko d_rka , zlo ne misli ! Stara narodna...(16. vijek.)
evo sacu jebiga dosadno
Stvarno, sta je poenta ovog teksta? Ne masturbirajte dok vozite voz pun ljudi? Da ste bar kakav \'obrazovni\' komentar dodali ... i, da, ovo direktno prevodjenje s engleskog je zaista nakaradno.
vozio 200 km/h i izdrko
slušaj ti, nemoj da se ponašaš drsko, da te ne bi ferŠo poprsko!
sisaj sisu