Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
crkni od muke tako je kako je ,,,dodlo ja ako Bogda i nasih 5 min ..a pprocitajt malo historiju kakva je pravda vladala za vrijeme islama...zato ovim i ne odgovara da dodu islamisti jer onda nece moci tlacit narod i pravda ce zavladat,,,a nije istina da se silom nagoni u islam ond a ni jedna crkva nebi bila u bosni-turci bi ih sve porusili,,,pa mi smo primili zidove u sarajevo koje su krscani iz spanije protjerali
Gdje god zive ti MUHA-MEDOVI uvjek neko sranje
može li mi neko objasniti značenje riječi ISLAMISTI jer vidim da se često upotrebljava????hvala
DVA LICA STVARNOSTI-Dok kamere El-Dzazire pokazuju kadrove sa desavanja na trgu Tahrir ,dotle rezimska televizija pokazuje kadrove praznih ulice Kaira.
Pa bolje im je u ratnom egiptu nego u mirnoj indiji, gdje ce u zicugu.
16:55. Okupljeni klanjali Akšam-namaz Rasd News Network 16:54. Do sada najveći broj protestanata na ulicama od početka revolucije. Rasd News Network 16:53. Klinton: citat-Ne želimo da u Egiptu prevlada vlast koja neće biti demokratska . Klinton dodaje da Mubarak još uvijek nije uradio ono što je dovoljno. Muslm.net
Grupa mladica koja je tunelom pobjegla u Gazu iz jednog egipatskog zatvora u blizini Kaira dala je tv intervju.Oni kazu da pobjeglo oko 1,200 zatvorenika,te da ima mrtvih i ranjenih.
Do sada kako navode strane agencije poginulo preko 110 ljudi. Ministar vanjskih poslova William Hague govori BBC-u Velikoj Britanija će učiniti sve što može da Britanci koji žele napuste Egipat.
LOL, kakvi islamisti ? Pa Egipat je jedina arapska zemlja gdje takvih skoro da i nema.